Login kopers

Jaaroverzicht

2017-2018: ‘We zijn, we kijken, we ambiëren en bouwen verder...’

Na bijna 50 jaar actief te zijn op de nieuwbouwmarkt durven we van onszelf te beweren: Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling is een succesvol full-service familiebedrijf, dat jaarlijks veel woningen, keukens en badkamers realiseert en goed scoort op diverse ranglijsten. Maar we zijn meer. We zijn verder.

Het zwaartepunt van onze bedrijfsactiviteiten is geleidelijk verlegd van het bouwen naar het ontwikkelen van nieuwbouwprojecten. Het is onze ambitie om ons woningconcept Optio dat we toepassen voor het ontwikkelen van nieuwbouwprojecten verder door te ontwikkelen, zonder het bouwen uit het oog te verliezen. Binnen Optio zal in de nabije toekomst de focus steeds meer komen te liggen op onderzoek naar en ontwikkeling van nieuwe woonvormen en ontwikkelprocessen, met thema’s als betaalbaarheid, duurzaamheid en leefbaarheid. Wij kijken verder.

Verder

Het einde van het jaar is het uitgelezen moment om stil te staan en terug te blikken, maar ook om vooruit te kijken. Als we terugkijken op 2017 constateren we dat we er binnen alle bedrijfsonderdelen van Van Wanrooij met elkaar weer een heel productief en succesvol jaar van hebben gemaakt. Met oog voor efficiëntie, veiligheid en vooral met oog voor onze vele klanten. In ons Jaarboek 2017-2018 kunt u hier van alles over teruglezen. Het jaarboek heeft een andere opzet en uitstraling dan voorheen, we kijken hierin namelijk niet alleen meer terug, maar ook ‘Verder’ naar nieuwe mogelijkheden. In 2018 gaan we gemotiveerd verder met ambiëren, ontwikkelen en bouwen. Dat doen we graag samen met u. Immers het succes van ons bedrijf is ondenkbaar zonder onze relaties, klanten en medewerkers.

Hoogtepunten 2017:

  • 1.800 verkochte woningen: weer een record;
  • Van Wanrooij uitgeroepen tot krachtigste b&u bedrijf
  • Van Wanrooij nieuwbouw app in totaal 18.600 keer gedownload
  • digitalisering marketing, communicatie en bedrijfsprocessen;
  • keuken, badkamer en tegel warenhuys introduceert VR in de showroom;
  • Lancering Kies inspiratiemagazine
  • scoren in prijsvragen en competities;
  • aanpak vanuit Optio flexibele woningconcept werpt vruchten af.

 Lees meer over Van Wanrooij op www.ditisvanwanrooij.nl

Jaaroverzicht: 2017-2018 »