Nieuwe directie

Een korte introductie

Samen verder

Woningbouw ontwikkelen en realiseren voor particuliere woonconsumenten, corporaties, beleggers en lokale overheden: daar zijn we goed in. Onze kracht zit in tempo maken, doorpakken en continu blijven optimaliseren.

Dankzij ons woningconcept Optio® kunnen we snel, duurzaam en klantgericht bouwen. Jaarlijks ontwikkelen we gemiddeld 1.200 woningen, waarvan we ongeveer de helft zelf realiseren. Dat doen we niet alleen. We zetten in op goede, duurzame samenwerkingen met onze vaste partners. Samen komen we immers verder.

Ruimte voor meer

Nu doorpakken

Al ruim 50 jaar bouwen en ontwikkelen we nieuwbouwwoningen in o.a. Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht. Op z'n Van Wanrooijs. Dat betekent: daadkrachtig, vol toewijding en zonder gedoe. Wij zijn ervan overtuigd dat dingen altijd slimmer en beter kunnen. Dat zit in het DNA van ons bedrijf én van onze vakmensen.

Lees meer over Van Wanrooij in ons jaarboek 2022-2023.

Bekijk het jaarboek
Werken bij Van Wanrooij
Werken bij Van Wanrooij betekent ontwikkelen en bouwen, met als doel om klanten een optimale woning te bieden. Prachtig werk waar al onze collega’s iedere dag aan mogen bijdragen. In welke rol dan ook!
Bekijk onze vacatures

Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor onze zakelijke nieuwsbrief