Van Santvoort Makelaars Eindhoven

Doinya van Dongen

Best

Aarlesche Erven
Deelplan 4

Verkoopvoorbereiding

🏡 Verwacht | Start voorinschrijving deelplan 4: donderdag 23-05-2024

Best

Aarlesche Erven
Deelplan 4

Verkoopvoorbereiding

🏡 Verwacht | Start voorinschrijving deelplan 4: donderdag 23-05-2024

Heerlijk wonen in Aarlesche Erven

Wonen in een levendige omgeving met alles binnen handbereik, waar je tegelijkertijd de ruimte om je heen voelt en de natuur in je nabijheid hebt. Kan het nog mooier?

Je nieuwe thuis, vind je hier in deelplan 4
Weilanden, waterlopen, bomen, bos en boerderijen. Typische kenmerken van het landschap tussen Best en Aarle en de inspiratie voor Aarlesche Erven. De ontwerpers van de nieuwe woonwijk wisten meteen: dit bijzondere landschap en de rijkheid aan natuur moeten terugkomen in de nieuwe wijk. Het resultaat is een heerlijk groene leefomgeving die mens en natuur de ruimte biedt. 

Het woningaanbod
Ontdek de ruime en veelzijdige woonmogelijkheden in deelplan 4 van 'De Akkers', Aarlesche Erven. Ons aanbod in dit deelplan omvat in totaal 33 koopwoningen met zowel vrijstaande woningen (woonopp. van ca. 158 m² op ruime percelen tot ca. 426 m²), als sfeervolle hoek- en tussenwoningen (variërend van ca. 53 m² tot ca. 111 m² woonopp. op percelen tot ca. 278 m²). 

Groene leefomgeving tussen stad en land
Aarlesche Erven combineert het beste van 2 werelden: het brengt de natuur naar boven, terwijl je toch binnen 20 minuten in de bruisende stad Eindhoven (hart van de Brainport Regio) bent en binnen een half uur sta je in Tilburg en Den Bosch. Het is met recht een zeer groene, rustige en comfortabele leefomgeving met een super centrale ligging te noemen.

Ook in de directe omgeving combineert Best groot en klein, stad en dorp. Aan de zuidkant ligt Eindhoven met al haar stedelijke voorzieningen. Je kunt er geweldig shoppen en uitgaan. Rondom Best ligt echter een landelijk en natuurrijk gebied met kleinschalige  buurtschappen. In het gezellige centrum vind je veel goede winkels en horecagelegenheden. Er is een tiental basisscholen, kinderopvang en het Heerbeeck College voor vmbo, havo en vwo met tweetalig onderwijs. Allerlei sportfaciliteiten kun je vinden op de sportparken De Leemkuilen en Naestenbest. Verder zijn er twee zwembaden en BestGolf, een 18 holes golfbaan met een A-status en recreatiegebied Aquabest.

De omgeving van Best is schitterend met in het oosten natuurgebied De Nieuwe Heide, een groot bos met prachtige vennen en heidevelden. Ten noorden ligt Het Groene Woud dat uitnodigt tot ontspannen wandel- en fietstochten. In en om Best valt altijd iets te beleven!

Goed bereikbaar in de Brainport regio
Best is ideaal gelegen ten noorden van verkeersknooppunt Ekkersweijer bij Eindhoven. Daar komen de A2, A58 en A50 samen, zodat je snel in elke gewenste richting het land in kunt. Er is een NS-station vanwaar treinen richting Nijmegen/Den Bosch, Tilburg en Eindhoven gaan. Ook zijn er verschillende regionale buslijnen. Eindhoven Airport en het centrum van Brainport ligt om de hoek.

Van de 33 bouwnummers in deze fase zijn er nog 33 beschikbaar

Planning

 
In ontwikkeling
huidige status
Verkoopvoorbereiding
 
Voorinschrijving
 
Inschrijving
 
In verkoop
 
Verkocht
 
Start bouw
 
In ontwikkeling
huidige status
Verkoopvoorbereiding
 
Voorinschrijving
 
Inschrijving
 
In verkoop
 
Verkocht
 
Start bouw

De omgeving

Legenda

  • OV
  • Uitvalsweg
  • Winkelcentrum/Supermarkt
  • Project
  • Natuurgebied
  • Kinderopvang
  • Ziekenhuis
  • Sport
'De Akkers' - Aarlesche Erven
Omhelsd door natuur en de dynamiek van de stad binnen handbereik

Shape Architect aan het woord

“We zorgen ervoor dat elke woning straks zijn eigen kwaliteit heeft”

“We willen vooral het landschappelijke karakter van het gebied behouden. De woningen geven we dezelfde ingetogen architectuur als de bestaande boerderijen in de omgeving. Daarnaast zorgen we voor een goed gevoel op wijkniveau en dat straks elke woning zijn eigen kwaliteit heeft. De zeven levensloopbestendige rijwoningen geven we bijvoorbeeld de uitstraling van een statige langgevelboerderij. Het gebouw krijgt een dakkapel die door zijn vorm doet denken aan de entree van zo’n grote boerenschuur waar je met de tractor door naar binnen kan rijden. De woningen aan het lint van Aerlesche Erven hebben een eigentijds dorps karakter dankzij een combinatie van architectuurstijlen. 

Zo zorgen we voor een dorpse zachtheid. Het Erf, in het midden van het plan, heeft een heel eigen sfeer door de afwijkende tint metselwerk en dakpannen. En tot slot is er dan nog de zone die we tijdens de planontwikkeling ‘de Wildernis’ noemden. De inrichting hiervan is geïnspireerd op woeste natuur. Het moet een groene loper worden die dwars door de wijk loopt. De woningen hebben er een net wat eigenwijzere architectuur en achtertuinen die overlopen in het groengebied.”
 

Loe van de Ven | Architect Weusten Liedenbaum

Wat zijn jouw woonwensen?
Geef je woonwensen door en blijf je op de hoogte van relevante nieuwbouwprojecten in de door jou aangegeven regio(’s)!
Vul je woonwensen in

Betrokken partijen

Projectontwikkeling
Van Wanrooij - Van Schijndel Bouw- en Ontwikkelings-maatschappij B.V
Keukens & badkamers
Huysinc
Notaris
PPH Notarissen

Contact met makelaar

Van Santvoort Makelaars Eindhoven
Doinya van Dongen
Berk en Kerkhof Makelaars
Britt van Lieshout

Heb je vragen over dit project?

Blijf altijd op de hoogte.

Blijf op de hoogte van (toekomstige) nieuwbouw in de regio.