Berk en Kerkhof Makelaars

Britt van Lieshout
Volg nieuwbouw in de regio
Volg nieuwbouw in de regio

Best

Aarlesche Erven
deelplan 3

Verkocht

Best

Aarlesche Erven
deelplan 3

Verkocht

Heerlijk wonen in Best

Omhelsd door natuur en de dynamiek van de stad binnen handbereik. Dat is wonen in 'De Akkers'. In deelplan 3 van ‘de Akkers’ komen 34 karaktervolle woningen in uiteenlopende typen. Van hoek- en tussenwoningen, ruime (levensloopbestendige) tweekappers op zeer grote kavels tot twee prachtige vrijstaande woningen. Veel woningen hebben de tuinen op het zuiden. 

Wonen in een levendige omgeving met alles binnen handbereik, waar je tegelijkertijd de ruimte om je heen voelt en de natuur in je nabijheid hebt. Kan het nog mooier?

Je nieuwe thuis, vind je hier
Weilanden, waterlopen, bomen, bos en boerderijen. Typische kenmerken van het landschap tussen Best en Aarle en de inspiratie voor Aarlesche Erven. De ontwerpers van de nieuwe woonwijk wisten meteen: dit bijzondere landschap en de rijkheid aan natuur moeten terugkomen in de nieuwe wijk. Het resultaat is een heerlijk groene leefomgeving die mens en natuur de ruimte biedt. Terug naar de natuur. Terug naar huis! 

Groene leefomgeving tussen stad en land
Aarlesche Erven combineert het beste van 2 werelden: het brengt de natuur naar boven, terwijl je toch binnen 20 minuten in de bruisende stad Eindhoven (hart van de Brainport Regio) bent en binnen een half uur sta je in Tilburg en Den Bosch. Het is met recht een zeer groene, rustige en comfortabele leefomgeving met een super centrale ligging te noemen.

Goed bereikbaar
Best is ideaal gelegen ten noorden van verkeersknooppunt
Ekkersweijer bij Eindhoven. Daar komen de A2, A58 en A50 samen, zodat je snel in elke gewenste richting het land in kunt. Er is een NS-station
vanwaar treinen richting Nijmegen/Den Bosch, Tilburg en Eindhoven gaan. Ook zijn er verschillende regionale buslijnen. En Eindhoven Airport en het centrum van Brainport ligt om de hoek.

Van de 34 bouwnummers in deze fase zijn er nog 0 beschikbaar

'De Akkers' - Aarlesche Erven
Omhelsd door natuur en de dynamiek van de stad binnen handbereik

De omgeving

Legenda

  • OV
  • Uitvalsweg
  • Winkelcentrum/Supermarkt
  • Project
  • Natuurgebied
  • Kinderopvang
  • Ziekenhuis
  • Sport

Shape Architect aan het woord

“We zorgen ervoor dat elke woning straks zijn eigen kwaliteit heeft”

“We willen vooral het landschappelijke karakter van het gebied behouden. De woningen geven we dezelfde ingetogen architectuur als de bestaande boerderijen in de omgeving. Daarnaast zorgen we voor een goed gevoel op wijkniveau en dat straks elke woning zijn eigen kwaliteit heeft. De zeven levensloopbestendige rijwoningen geven we bijvoorbeeld de uitstraling van een statige langgevelboerderij. Het gebouw krijgt een dakkapel die door zijn vorm doet denken aan de entree van zo’n grote boerenschuur waar je met de tractor door naar binnen kan rijden. De woningen aan het lint van Aerlesche Erven hebben een eigentijds dorps karakter dankzij een combinatie van architectuurstijlen. 

Zo zorgen we voor een dorpse zachtheid. Het Erf, in het midden van het plan, heeft een heel eigen sfeer door de afwijkende tint metselwerk en dakpannen. En tot slot is er dan nog de zone die we tijdens de planontwikkeling ‘de Wildernis’ noemden. De inrichting hiervan is geïnspireerd op woeste natuur. Het moet een groene loper worden die dwars door de wijk loopt. De woningen hebben er een net wat eigenwijzere architectuur en achtertuinen die overlopen in het groengebied.”
 

Loe van de Ven | Architect Weusten Liedenbaum

Wat zijn jouw woonwensen?
Geef je woonwensen door en blijf je op de hoogte van relevante nieuwbouwprojecten in de door jou aangegeven regio(’s)!
Vul je woonwensen in

Nieuws en meer

Nieuwbouw
Bouwdepot voor een nieuwbouwwoning
Nieuwbouw
Leenruimte energiezuinige woning

Betrokken partijen

Projectontwikkeling
Van Wanrooij - Van Schijndel Bouw- en Ontwikkelings-maatschappij B.V
Keukens & badkamers
Huysinc
Notaris
PPH Notarissen

Contact met makelaar

Van Santvoort Makelaars Eindhoven
Doinya van Dongen
Berk en Kerkhof Makelaars
Britt van Lieshout

Heb je vragen over dit project?

Blijf altijd op de hoogte.

Blijf op de hoogte van (toekomstige) nieuwbouw in de regio.