Berk en Kerkhof Makelaars

Britt van Lieshout
Contact makelaar

Best

Aarlesche Erven

ūüŹ° NIEUW: Uitbreiding van 'De Akkers': Ontdek Deelplan 4 nu in verkoop!

Best

Aarlesche Erven

ūüŹ° NIEUW: Uitbreiding van 'De Akkers': Ontdek Deelplan 4 nu in verkoop!

Een bijzonder woongebied in Best, bij Eindhoven

Je nieuwe thuis, vind je hier Weilanden, waterlopen, bomen, bos en boerderijen. Typische kenmerken van het landschap tussen Best en Aarle en de inspiratie voor Aarlesche Erven. De ontwerpers van de nieuwe woonwijk wisten meteen: dit bijzondere landschap en de rijkheid aan natuur moeten terugkomen in de nieuwe wijk. Het resultaat is een heerlijk groene leefomgeving die mens en natuur de ruimte biedt. 

 

NIEUW! Deelplan 4 - De Akkers (in verkoop)
Deelplan 4 bestaat in totaal uit 33 woningen. Bestaande uit riante vrijstaande woningen, ruime tweekappers en doordachte hoek- en tussenwoningen. Gelegen ten zuiden van deelplan 3.

Deelplan 1 - De Akkers (Verkocht)
Deelplan 2 - De Akkers (verkocht)
Deelplan 3 - De Akkers (verkocht)
Deelplan 3B - De Akkers (verkocht)

 

Gebied in beeld

Het gebied Aarlesche Erven

Tussen stad en land

Het plangebied van Aarlesche Erven ligt dichtbij natuurgebied Het Groene Woud, maar tegelijk nabij het centrum van Best (vlak bij Eindhoven). Het is een fijne  woonomgeving waar je in alle rust kan genieten van het groen. Wonen in een duurzaam gebied betekent immers een prettig leefklimaat: gezond, groen, veilig en comfortabel.

In totaal worden er 880 woningen gebouwd. Daarbij wordt veel gevarieerd, zowel tussen de onderlinge deelgebieden, als ook tussen de woningen zelf. Er komen zowel tussen- en hoekwoningen als tweekappers en vrijstaande woningen. Veel van die woningen krijgen een andere vormgeving, van wat hoger en statiger tot wat dorpser en boerderij-achtig. Net als in bestaande dorpen zien bewoners straks meteen wat hun woning is. Het geheel wordt een aantrekkelijk en persoonlijk ensemble van fijne woningen, dichtbij het groen.

Een plek om te groeien

Nieuwbouwproject De Akkers maakt deel uit van Aarlesche Erven in Best. In dit project ontwikkelt Van Wanrooij Van Schijndel Bouw- en Ontwikkelingsmaatschappij in totaal ruim 300 woningen. Het eerste deelplan van De Akkers (deelplan 1 | geheel verkocht) bevindt zich in het zuidoosten van het plangebied. In dit deelplan worden 49 woningen gerealiseerd.

Het tweede deelplan (bouw gestart) van 'De Akkers' bestaat in totaal uit 41 woningen. Waarvan 29 koopwoningen in een gevarieerd aanbod bestaande uit vrijstaande woningen, rij- en hoekwoningen en seniorenwoningen. Tevens maken 12 sociale huurwoningen onderdeel uit van dit deelplan. 

Het derde deelplan (nu in verkoop) van 'De Akkers' komen 34 karaktervolle woningen in uiteenlopende typen. Van hoek- en tussenwoningen, ruime (levensloopbestendige) tweekappers op zeer grote kavels tot twee prachtige vrijstaande woningen. Veel woningen hebben de tuinen op het zuiden!

De Akkers - deelplan 1

Aarlesche Erven komt tot leven

Een nieuw woongebied met 880 woningen, bekijk de video
Welkom in Best
Best (ca. 29.000 inwoners) is een aantrekkelijke en eigentijdse woonplaats in de Brabantse Kempen. Het is groot om de inwoners een flink voorzieningenniveau te kunnen bieden. Aan de andere kant is Best klein om nog steeds een echte dorpsgemeenschap te kunnen zijn. Waar mensen elkaar kennen en samen mooie  evenementen en acties organiseren. Kortom, een heel aantrekkelijke woonplaats!
Een bijzonder woongebied

De directe omgeving

Ook in de directe omgeving combineert Best groot en klein, stad en dorp. Aan de zuidkant ligt Eindhoven met al haar stedelijke voorzieningen. Je kunt er geweldig shoppen en uitgaan. Rondom Best ligt echter een landelijk en natuurrijk gebied met kleinschalige buurtschappen. In het gezellige centrum vind je veel goede winkels en horecagelegenheden. Er is een tiental basisscholen, kinderopvang en het Heerbeeck College voor vmbo, havo en vwo met tweetalig onderwijs. Allerlei sportfaciliteiten kun je vinden op de sportparken De Leemkuilen en Naestenbest. Verder zijn er twee zwembaden en BestGolf, een 18 holes golfbaan met een A-status en recreatiegebied Aquabest.

De omgeving van Best is schitterend met in het oosten natuurgebied De Nieuwe Heide, een groot bos met prachtige vennen en heidevelden.
Ten noorden ligt Het Groene Woud dat uitnodigt tot ontspannen wandel- en fietstochten. In en om Best valt altijd iets te beleven!

Goed bereikbaar
Best is ideaal gelegen ten noorden van verkeersknooppunt Ekkersweijer bij Eindhoven. Daar komen de A2, A58 en A50 samen, zodat je snel in elke gewenste richting het land in kunt. Er is een (ondergronds) NS-station vanwaar treinen richting Nijmegen/Den Bosch, Tilburg en Eindhoven gaan. Ook zijn er verschillende regionale buslijnen. En Eindhoven Airport ligt om de hoek.

Blijf altijd op de hoogte.

Blijf op de hoogte van (toekomstige) nieuwbouw in de regio.