Berk en Kerkhof Makelaars

Sanne Linders

Best

Aarlesche Erven
Deelplan 1

Verkocht

Best

Aarlesche Erven
Deelplan 1

Verkocht

Heerlijk wonen in Best

Nieuwbouwproject De Akkers maakt onderdeel uit van de gebiedsontwikkeling Aarlesche Erven in Best. In dit project ontwikkelt Van Wanrooij Van Schijndel Bouw- en Ontwikkelingsmaatschappij in totaal ruim 300 woningen. Het eerste deelplan van De Akkers valt onder fase 1 van Aarlesche Erven en bevindt zich in het zuidoosten van het plangebied.

Verkoop deelplan 1:
Alle woningen in deelplan 1 zijn verkocht! Volg het project en blijf via de nieuwsbrief op de hoogte van alle nieuws en ontwikkelingen over de volgende fase!

Fase 1: 49 woningen
In deze fase komen 49 woningen in diverse typen: zowel tussen- en hoekwoningen als ook tweekappers en vrijstaande woningen. Begin november is de definitieve inschrijving voor deelplan 1 gesloten. Volg het project en blijf op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen in plangebied Aarlesche Erven.

Groene leefomgeving tussen stad en land
Het plangebied van Aarlesche Erven ligt midden in de natuur, dichtbij het natuurgebied Het Groene Woud, en ook nabij het centrum van Best. De nieuwbouwwijk die hier gerealiseerd wordt zal een fijne woonomgeving vormen waar je in alle rust kan genieten van het groen. Wonen in een duurzaam gebied betekent immers een prettig leefklimaat: gezond, groen, veilig en comfortabel.

Aarlesche Erven combineert het beste van 2 werelden: het brengt de natuur naar boven, terwijl je toch binnen 20 minuten in de bruisende stad Eindhoven bent en binnen een half uur sta je in Tilburg en Den Bosch. Het is met recht een zeer groene, rustige en comfortabele leefomgeving met een super centrale ligging te noemen. 

Bekijk de vernieuwde pagina van gemeente Best over Aarlesche Erven.

Project in beeld

De omgeving

Legenda

  • OV
  • Uitvalsweg
  • Winkelcentrum/Supermarkt
  • Project
  • Natuurgebied
  • Kinderopvang
  • Ziekenhuis
  • Sport

Contact met makelaar

Berk en Kerkhof Makelaars
Sanne Linders
van Santvoort Makelaars
Anne van Esch

Heb je vragen over dit project?

Betrokken partijen

Projectontwikkeling
Van Wanrooij - Van Schijndel Bouw- en Ontwikkelings-maatschappij B.V
Keukens & badkamers
Huysinc
Notaris
PPH Notarissen
Ontdek Van Wanrooij Warenhuys
Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys is al 40 jaar dé specialist op het gebied van keukens, badkamers en tegels.
Kom kijken

Blijf op de hoogte.

Schrijf je hier in op de nieuwsbrief van de regio