Project
1 mei 2024

Lobelia De Moer

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst

Op dinsdag 23 april hebben betrokken partijen van plan Lobelia in De Moer hun handtekeningen gezet onder een samenwerkingsovereenkomst. Daarmee is een belangrijke stap gezet in de realisatie van dit project. De samenwerkingsovereenkomst werd getekend door Clemie van Wanrooij (directeur Van Wanrooij Projectontwikkeling B.V.) en Wijnand van der Velden (directeur Somnium Real Estate B.V.). We gaan samenwerken onder de naam ‘Van Wanrooij – Somnium VOF’.

Lobelia

Ten oosten van de kern De Moer in de gemeente Loon op Zand worden circa 60 woningen ontwikkeld, in een gevarieerd aanbod van koopwoningen en sociale huur. De woningen worden gerealiseerd op de plek van een bedrijf in grond-, weg- en waterbouw en een cultuurtechnisch loonwerkbedrijf. Naar verwachting wordt het bestemmingsplan rond de zomer van 2024 vastgesteld.

Bijzonder aan dit project is de unieke ligging tegen natuurgebied Huis ter Heide, met prachtige routes van Natuurmonumenten. Vanuit de wijk wandel je zo het natuurgebied in, waar de vele riet-, zang- en watervogels en Schotse hooglanders gespot kunnen worden. Dit gebied met heide en vennen, kruidenrijke akkers en gevarieerde bossen is een paradijs voor rustzoekers. Dichter bij de natuur dan dit kom je niet!

Bekijk de projectwebsite

Ook interessant

Project
12 juli 2024
Anterieure overeenkomst Hiddinks weide in Hengelo
Project
10 juli 2024
Intentieovereenkomst Entree Zuid in Odijk
Project
2 juli 2024
Feestelijke handeling Zuiderveld-West Nijmegen