De Moer

Lobelia

Heerlijk wonen in De Moer

In De Moer worden zo'n circa 60 woningen ontwikkeld door Somnium Real Estate en Van Wanrooij. Geschikt voor starters, doorstromers en senioren. De nieuwe woonwijk wordt direct gebouwd aan de bestaande woonwijk Hooivork II. Dicht bij natuurgebied Huis Ter Heide en Loonse en Drunense Duinen. Daarnaast zijn er diverse (sport)voorzieningen in de buurt, zoals voetbalvereniging Blauw Wit '81 en basisschool Obs De start. In de directe nabijheid liggen Kaatsheuvel, Waalwijk en Tilburg. 

Projectnaam Lobelia
De waterlobelia is teruggekeerd na de transformatie van het landgoed 'Huis ter Heide' door Natuurmonumenten. Huis ter Heide is een prachtig natuurgebied in de buurt van het nieuwe plan. Vandaar dat we gekozen hebben om het plan 'Lobelia' te noemen.

Planning
Het ontwerpbestemmingsplan lag ter inzage. Deze wordt binnenkort vastgesteld. Daarna kunnen we meer informatie verschaffen over de planning en het woningaanbod. 

Op dit moment is dit de enige informatie die beschikbaar is. Binnenkort kunnen we meer informatie over het woningaanbod en de planning delen.

Heb je interesse in dit project?
Meld je via 'Volg project' aan voor de projectnieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen!

Nieuwbouw in regio Tilburg-Breda
Bekijk hier overige Van Wanrooij nieuwbouw projecten in de regio Tilburg-Breda.

Project in beeld

De omgeving

Legenda

  • Project
  • Sport
  • Onderwijs
  • Winkelcentrum/Supermarkt
  • Natuurgebied

Nieuws en meer

Blijf altijd op de hoogte.

Blijf op de hoogte van (toekomstige) nieuwbouw in de regio.