Zakelijk
14 juli 2023

Voortgang projectontwikkeling

Goed nieuws!

Deze week, kort voor de bouwvak, ontvingen we goed nieuws over diverse project- en gebiedsontwikkelingen. In aanloop naar de bouwvak zijn enkele bestemmingsplannen vastgesteld en onherroepelijk geworden. Met grote aantallen woningen in projecten door heel het land stimuleren we de woningmarkt aanzienlijk! 

Hooge Berkt in Bergeijk
Hooge Berkt is een plek voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Vanuit Hooge Berkt wandel of fiets je zo diverse prachtige natuurgebieden in. In totaal worden in Hooge Berkt ca. 200 zeer energiezuinige woningen ontwikkeld. De verkoop van fase 1 is onlangs gestart. 

Het bestemmingsplan is deze week onherroepelijk geworden. 

Bekijk project

Oosteindedriehoek in Aalsmeer
In gemeente Aalsmeer, tussen de wijk Nieuw Oosteinde (Aalsmeer) en Westwijk (Amstelveen) in, wordt nieuwbouwproject Oosteindedriehoek gerealiseerd. Het eerste – en grootste – stuk betreft deelgebied 1, dit is een gezamenlijke ontwikkeling van Roosdom Tijhuis, Eigen Haard en Van Wanrooij Projectontwikkeling. Dit deelgebied bestaat uit ruim 850 woningen in verschillende prijscategorieën. De Oosteindedriehoek wordt een groene, waterrijke wijk met energiezuinige woningen. Een heerlijke plek om te wonen!

Het bestemmingsplan is onlangs vastgesteld. 

Bekijk project

Het Leeuwse Veld in Beneden-Leeuwen
Op een prachtige locatie, in de volle ruimtelijkheid van het buitengebied èn nabij voorzieningen en goede ontsluitingen wordt het ruim opgezette plan Het Leeuwse Veld gerealiseerd. Het Leeuwse Veld Midden gaat de twee reeds ontwikkelde gebieden met elkaar verbinden in verschillende fases. Een van die fases, is fase 15. In deze fase worden circa 55 woningen ontwikkeld.

Het bestemmingsplan van Het Leeuwse Veld Midden is nu onherroepelijk geworden!

Bekijk project

Molendel in Gameren
In de woonwijk Molendel in Gameren is een nieuwbouwproject van circa 100 woningen in voorbereiding. Molendel voorziet in een zeer divers woningaanbod met sociale huurwoningen (ten behoeve van Woningstichting De Kernen), betaalbare koopwoningen, levensloopbestendige woningen, rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. 

Het bestemmingsplan is unaniem vastgesteld. 

Bekijk project

Ook interessant

Project
1 mei 2024
Ondertekening samenwerkings-overeenkomst De Moer
Zakelijk
15 april 2024
Sponsoring tuin Cello
Project
12 april 2024
Overeenkomsten Oostereng Bussum getekend