Project
27 maart 2024

Hooge Berkt

Boomfeestdag in Bergeijk

Ieder kind een boom: dat is het motto van Stichting Nationale Boomfeestdag. Als ontwikkelaar (GEM Hooge Berkt) van het plangebied Hooge Berkt in Bergeijk hebben we ons steentje bijgedragen aan de jaarlijkse Boomfeestdag op woensdag 20 maart in de gemeente Bergeijk. 

Bergeijk is een van de groenste gemeenten van het land. Tijdens de inrichting van plangebied Hooge Berkt nemen we daarom groene initatieven om dit zo te houden. Diverse volwassen bomen zijn naar de centrale wadi en ontmoetingszone verplant, in de nieuwe openbare ruimtes worden veel nieuwe bomen aangeplant én we zorgen dat de omgeving van het plangebied groen blijft. Dit doen we onder meer door 2000 bomen te doneren aan de gemeente Bergeijk.

Maar liefst 160 basisschoolleerlingen staken tijdens de Boomfeestdag de handen uit de mouwen om op diverse locaties de nieuwe boompjes te planten. Wethouder M. Kuijken trapte gaf het startschot en plantte samen met de leerlingen de eerste bomen. Zo wordt Bergeijk en plangebied Hooge Berkt nóg een stukje groener!

Hooge Berkt

Plangebied Hooge Berkt in Bergeijk is volop in ontwikkeling. Er zijn woningen voor alle doelgroepen in aanbouw, in voorbereiding en in verkoop. Voor meer informatie over wonen in Hooge Berkt kijk je op de website!

Website Hooge Berkt

Ook interessant

Project
17 juni 2024
Ontwikkelovereenkomst De Plantage deelgebied 3
Zakelijk
13 juni 2024
Een stap terug door John, Clemie en Joris van Wanrooij
Project
4 juni 2024
Masterplan uitbreidingswijk Beesd-Noord