Bergeijk

HoogeBerkt

Bergeijk

HoogeBerkt

Heerlijk wonen in Hooge Berkt - Bergeijk

Nieuwbouwproject Hooge Berkt
Hooge Berkt is een plek voor rustzoekers. Natuurlief hebbers. Want vanuit Hooge Berkt wandel of fiets je zo werkelijk prachtige natuurgebieden in. Je woont in Hooge Berkt namelijk aan de randen van de Brabantse Kempen of het Nederlands Belgisch natuurgebied Plateaux-Hageven. Voor bedrijvigheid hoef je in Bergeijk niet lang te zoeken. Het dorp heeft de nodige gastvrije restaurants, cafés en winkels. Dorpen als Eersel en Luyksgestel liggen in de directe omgeving. Het centrum van Eindhoven ligt op slechts een kleine 20 minuten rijden

Hooge Berkt - fase 1 | verkocht
Hooge Berkt - fase 2 | verkocht
Hooge Berkt - fase 3 | verkocht
Hooge Berkt - fase 4 | in verkoop
De definitieve inschrijving van fase 4 is afgelopen. De woningen zijn toegewezen. Inschrijvers ontvangen hierover een bericht. 
Let op: fase 4 is de allerlaatste fase in Hooge Berkt.

Project updates
Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in Hooge Berkt? Volg het project, en we houden je graag op de hoogte via onze project nieuwsbrieven.

Uitstekend bereikbaar in de Brainportregio
Bergeijk biedt een unieke mix van landelijke charme en nabijheid tot de bruisende Brainport-regio. Via de Diepveldenweg ben jij snel verbonden met de A67 en belangrijke werkgevers in de Brainportregio, zoals de ASML-campus in Veldhoven en de HTC (High Tech Campus) in Eindhoven. Ook het openbaar vervoer in Bergeijk is goed geregeld.

Architectuur met karakter
Architect Willem Keeris zegt het treffend: "Alle woningen zijn uniek en toch verwant met elkaar." Bekijk de fraaie beelden op onze website en neem contact op met de verkoopmakelaars voor antwoord op jouw vragen.

Wonen in Bergeijk
Bergeijk is een prachtige gastvrije gemeente met twee sferen. Enerzijds heeft het een relaxte landelijke uitstraling met veel natuur en boerderijen, en aan de andere kant is er veel bedrijvigheid vanwege de nabijgelegen Brainport-regio. In de dorpskern 't Hof zijn diverse supermarkten en veel speciaalzaken, gastvrije restaurants en gezellige cafés. Scholen vind je in Bergeijk, Eersel en Valkenswaard. Voor hoger onderwijs, uitgebreid shoppen of uitgaan, rijd je in 20 minuten naar Eindhoven. Behalve dat je in er dagelijks kunt genieten van veel uitnodigend groen, zijn er ook veel activiteiten en evenementen op het gebied van cultuur. Zo wordt Bergeijk sinds 2017 het ‘Rietvelddorp’ genoemd. De befaamde architect en meubelontwerper Gerrit Rietveld ontwierp speciaal voor Bergeijk meerdere unieke objecten, zoals een klok, een abri, twee woonhuizen en zijn enige industriële werk: Weverij De Ploeg. Zijn stijl kenmerkt zich door ‘harmonie en rust’. Precies de karakteristieke kenmerken van Bergeijk! 

Bergeijk is een fijne gemeente voor rustzoekers. Maar ook als je wat wilt ondernemen, woon je hier geweldig. Je hebt er alle voorzieningen voor de
dagelijkse behoeften.

Tijdlijn van een nieuwbouwproject
Op het moment dat het bekend is dat er woningen worden gerealiseerd in een bepaald gebied of project zijn nog niet alle details uitgewerkt. Een nieuw project of een nieuwe fase binnen een project doorlopen altijd een aantal stappen. We lichten deze stappen graag hier aan je toe.

Project updates
Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in Hooge Berkt? Volg het project, en we houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen via onze project nieuwsbrieven.

Beleef Hooge Berkt

Wat is er in de buurt

Legenda

  • Project
  • Sport
  • Onderwijs
  • Winkelcentrum/Supermarkt
  • Natuurgebied
  • Bezienswaardigheid

Project in beeld

Nieuws en meer

Blijf altijd op de hoogte

Blijf op de hoogte van (toekomstige) nieuwbouw in de regio.