Project
20 juni 2024

Feestelijke start bouw

Zuidwand Boekel

Het startschot heeft geklonken: op woensdag 19 juni werd de bouw van project Zuidwand in Boekel officieel gestart. Gemeente Boekel krijgt hiermee een gloednieuw winkelcentrum en appartementencomplex erbij. Wethouder Ben Brands luidde dit heuglijke moment met een graafmachine in.

Voorbereidingen afgerond
Het gehele project bestaat uit 62 appartementen en 4600 m2 commerciële ruimten. In de afgelopen periode is de gemeente druk geweest met de sloop van de panden ter plaatse van fase 1 en de herinrichting van Kerkstraat en het Sint Agathaplein om de start van de bouw mogelijk te maken. Het project, ontwikkeld door Van Wanrooij Projectontwikkeling BV, wordt gebouwd door Bouwbedrijf van Stiphout.

Over Van Wanrooij
Van Wanrooij – onderdeel van Heijmans – ontwikkelt en realiseert woningbouw voor particuliere woonconsumenten, corporaties, beleggers en lokale overheden. De kracht zit in tempo maken, doorpakken en continu blijven optimaliseren. Jaarlijks ontwikkelt Van Wanrooij gemiddeld 1.200 woningen, waarvan ongeveer de helft door het eigen bouwbedrijf gerealiseerd wordt. Goede, duurzame samenwerkingen met vaste partners zijn daarbij van groot belang. Meer over Van Wanrooij lees je op www.vanwanrooij.nl/zakelijk.

Over Van Stiphout
Van Stiphout is een betrokken familiebedrijf, gevestigd in het Brabantse Sint-Oedenrode, met hart voor de zaak en jarenlange kennis en ervaring. In ruim 55 jaar ontwikkelde Van Stiphout zich tot een succesvol bouwer en ontwikkelaar met projecten in met name Midden- en Zuid-Nederland, zowel in woningbouw als utiliteitsbouw. Samen met betrokkenen gaat Van Stiphout voor het beste, duurzame eindresultaat voor de omgeving én voor de toekomstige bewoners/ gebruikers. Meer informatie: www.van-stiphout.nl.

Ook interessant

Project
12 juli 2024
Anterieure overeenkomst Hiddinks weide in Hengelo
Project
10 juli 2024
Intentieovereenkomst Entree Zuid in Odijk
Project
2 juli 2024
Feestelijke handeling Zuiderveld-West Nijmegen