Zakelijk
15 april 2024

De Binckhorst Rosmalen

Sponsoring nieuwe tuin

Aangenaam wonen: daar maken we ons bij Van Wanrooij hard voor. Voor de toekomstige bewoners van onze nieuwbouwwoningen, maar we dragen dit ook graag verder uit. Daarom dragen we regelmatig een steentje bij aan initiatieven die de leefomgeving van verschillende doelgroepen verbeteren. Een mooi voorbeeld hiervan is de bijdrage die we leverden aan Cello voor een nieuwe tuin voor locatie De Binckhorst.

Een nieuwe tuin

Bij De Binckhorst in Rosmalen liet Van Wanrooij voor één van de woonvoorzieningen een geheel nieuwe tuin aanleggen. In overleg kwamen we tot een geschikt ontwerp, waar alle cliënten op een veilige manier van kunnen genieten. Het is een speelse tuin geworden, met een grote diversiteit aan beplanting, terrassen en overkappingen. Het eindresultaat mag er wezen, kijk mee:

Over Cello

Organisatie Cello ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking om zich – in hun eigen leefomgeving – als uniek mens te ontplooien. Hun eigen leven te leiden, zoals zij dat het liefst willen. Het is hun ambitie om samen met maatschappelijke organisaties en ondernemingen van de regio een inclusieve samenleving te maken. Bij De Binckhorst biedt Cello hun cliënten ‘beschut wonen’. Dat betekent zij onder begeleiding kunnen samenwonen op het terrein van Cello.

Deze sponsoractie was onderdeel van een initiatief vanuit het 50-jarig jubileum van Van Wanrooij, waarbij we op verschillende manieren meerdere goede doelen hebben gesteund. Onder andere door COVID-19 was de aanleg van de tuin uitgesteld, maar uiteraard niet afgesteld. In maart 2024 is de tuin alsnog gerealiseerd. We vinden het heel waardevol om op deze manier een concrete en betekenisvolle bijdrage te kunnen leveren aan mensen in de omgeving.

Ook interessant

Project
12 juli 2024
Anterieure overeenkomst Hiddinks weide in Hengelo
Project
10 juli 2024
Intentieovereenkomst Entree Zuid in Odijk
Project
2 juli 2024
Feestelijke handeling Zuiderveld-West Nijmegen