Service

Nieuwbouwproject De Groene Steegjes in Utrecht

Leeuwesteyn wordt een nieuwe duurzame wijk met een Utrechts en stedelijk karakter. De wijk ligt aan de westkant van het Amsterdam-Rijnkanaal, aan de oostkant van het Willem-Alexanderpark en verbindt nieuw met oud Utrecht. Via de Daphne Schippersbrug kunnen bewoners in een kwartier fietsen het bruisende centrum van Utrecht bereiken. Van Wanrooij Projectontwikkeling gaat hier in totaal 84 energie neutrale woningen realiseren. Het parkeren is volledig uit het zicht opgelost in een stallingsgarage.

De Groene Steegjes
Het plan geeft ruimte aan 49 betaalbare koopwoningen en 35 vrije sector koopwoningen. Aan de randen tref je statige en formele bebouwing die 3 tot 4 bouwlagen hoog zijn met daarachter een groene, informele binnenwereld met 2 tot 3 laagse hofbebouwing. Aan de kanaalzijde komen prachtige 4-laagse kadewoningen met weids uitzicht over het Amsterdam Rijnkanaal. De betaalbare beneden-bovenwoningen hebben allen een eigen voordeur grenzend aan het openbare gebied. 

Meer informatie?

  • Alle beschikbare informatie vind je op deze website;
  • Zodra er meer informatie is, zoals woningaanbod, (indicatieve) prijzen en de start verkoop datum vermelden we dit op de website en in de nieuwsbrief;
  • Het is vanaf start verkoop mogelijk je in te schrijven voor een woning;
  • Kort voor start verkoop worden de verkoopprijzen vastgesteld.

Heb je belangstelling voor een woning in dit project? Volg dan het project en blijf via de nieuwsbrief op de hoogte van alle nieuws en ontwikkelingen!

Goedemiddag, ik ben Emma. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

emma-1626278668-punt-makelaars.jpg
Emma Pluim Punt Makelaars 030 2737464 E-mail Emma
emma-1626278668-punt-makelaars.jpg
Emma PluimPunt Makelaars

Legenda

Bezienswaardigheid
Kinderdagopvang
Onderwijs
Openbaar vervoer
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt

Ontdek De Groene SteegjesOp de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Utrecht en omgeving?