0 projecten

Nieuwbouw in Utrecht en omgeving

Ben je op zoek naar nieuwbouw in Utrecht of nieuwbouw in de regio Utrecht Leidsche rijn? Dan ben je bij Van Wanrooij aan het juiste adres! We hebben een ruim aanbod aan nieuwbouwwoningen in Utrecht en omgeving. Van rijwoning tot tweekapper, van hoekwoning tot appartement en van bouwkavel tot vrijstaande woning. Wat voor huis je ook zoekt, we hebben voor ieder wat wils in iedere prijsklasse.

Huis kopen Utrecht

Als je van plan bent een huis te kopen in Utrecht of in de regio Utrecht / Leidsche Rijn, dan is het zeker de moeite waard om eens naar ons aanbod van nieuwbouwwoningen te kijken. Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in voor toekomstig aanbod of volg de Facebookpagina voor nieuwbouwnieuws in de regio.

Waarom Utrecht?

Utrecht is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Utrecht. Qua inwonertal is het de vierde gemeente van Nederland. Tussen Utrecht-stad en de wijken van Leidsche Rijn verrijst een nieuw stadscentrum: Leidsche Rijn Centrum. Het is een unieke plek om te wonen, te werken, te ondernemen, te winkelen en uit te gaan. Het is een levendige wijk met veel jonge inwoners. Bovendien is de wijk goed bereikbaar met de auto, het OV en de fiets. Het centrum van Utrecht ligt op fietsafstand.

 

Blijf altijd op de hoogte

Blijf op de hoogte van (toekomstige) nieuwbouw in de regio.