Login kopers

Nieuwbouwproject Raadhuys in Geffen

Prijsvraag
Enige tijd geleden heeft de gemeente Oss de prijsvraag ‘Dorpshart Geffen’ uitgeschreven voor de herontwikkeling van het voormalige gemeentehuis van de gemeente Maasdonk, gelegen aan het Dorpsplein en de Raadhuisstraat in Geffen. Van Wanrooij werd eerder, tezamen met nog drie andere partijen, geselecteerd om deel te nemen aan deze prijsvraag.

In de afgelopen periode hebben wij hard gewerkt aan een mooi en passend ontwerp. Dit ontwerp bestaat uit een achttal grondgebonden woningen en een appartementengebouw met 8 appartementen en een commerciële ruimte grenzend aan het plein. De projectnaam werd met een knipoog naar vroeger omgedoopt naar plan ‘Raadhuys’. Geffen Raadhuys werd op 30 juni jl. door het college van B&W als winnaar geselecteerd. Als Geffense ontwikkelaar zijn wij erg trots om dit plan in eigen dorp te mogen realiseren.

Uitwerking
De planuitwerking wordt binnenkort in overleg met de gemeente Oss opgestart. Ook wordt een ontwikkelovereenkomst gesloten. Na de bouwvakantie wordt een start gemaakt met de voorbereidingen voor de noodzakelijke bestemmingsplanwijziging. De bestemmingsplanwijziging neemt naar verwachting vanaf september zo’n 9 maanden in beslag, uitgaande van géén bezwaren of beroepen hierop. Zodra het bestemmingsplan onherroepelijk is kan er gestart worden met de voorbereidingen voor de bouw.

Verkoop
Op dit moment kunnen wij nog geen informatie verstrekken over de verkoop van de woningen en appartementen in het plan. Zodra hierover meer bekend wordt, wordt dit via deze website bekend gemaakt.

Volg het project en blijf op de hoogte!

Goedemorgen, ik ben Heidi. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Van der Krabben, Heidi Oosterveen (2019).jpg
Heidi Oosterveen Van der Krabben makelaardij bv 0412-632928 E-mail Heidi
Van der Krabben, Heidi Oosterveen (2019).jpg
Heidi OosterveenVan der Krabben makelaardij bv

Legenda

Natuurgebied
Sport
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt

Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Geffen en omgeving?