Zakelijk
21 juni 2024

Voorstelronde

Nieuwe directie

Met het afscheid van John, Clemie en Joris van Wanrooij nog zeer vers in het geheugen, is de start van de nieuwe directie deze week officieel van kracht gegaan. Wie zijn de nieuwe – en meer bekende – directieleden? We stellen ze graag kort aan je voor.

Roland de Waal, algemeen directeur

Roland de Waal heeft John opgevolgd als Algemeen Directeur van Van Wanrooij. Roland komt vanuit een rol als Chief Risk Officer (CRO) bij Heijmans en is lid van de Groepsraad. Hij heeft bijna 25 jaar ervaring binnen Heijmans, waarvan meer dan de helft in een eindverantwoordelijke, operationele rol. “Het is een eer om dit prachtige bedrijf te mogen leiden. Samen zullen we bouwen aan een nieuw hoofdstuk vol mogelijkheden en een succesvolle toekomst voor ons bedrijf”.

Roel Maas, directeur Bouwbedrijf en Timmerfabriek

De opvolger van Joris als directeur Bouwbedrijf en Timmerfabriek is Roel Maas. Roel bekleedt deze rol al enige tijd binnen Van Wanrooij. Hij is zijn gehele carrière werkzaam in de bouwbranche. De laatste jaren was hij bij TBI als directeur verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering voor de ondernemingen Hazenberg en Nico de Bont. Henk Verstegen staat Roel bij vanuit zijn huidige rol als directeur productie.

Rob de Jong, directeur Projectontwikkeling (ad interim)

Voor de rol van directeur Projectontwikkeling staat momenteel nog een vacature open. Tot deze vacature is ingevuld zal Rob de Jong deze rol, ondersteund door de ontwikkelmanagers en -teams, waarnemen. Jean-Paul van Rossem en Mark van der Heijden blijven de bekende aanspreekpunten in de acquisitie. Rob heeft uitgebreide ervaring als projectverantwoordelijke en directeur bij partijen als BAM Vastgoed en Leyten. Hij heeft een achtergrond in bouwkunde en bedrijfskunde.

Hein van der Meer, directeur juridische zaken

Hein van der Meer legt zich als directeur juridische zaken toe op het juridische vlak om de kwaliteit van de contractvorming te blijven waarborgen. Hein vult deze functie al enige tijd in bij Van Wanrooij en was voorheen partner bij CMS Law, van waaruit hij jarenlange ervaring heeft in vastgoedtransacties, (juridische) begeleiding van ontwikkeltrajecten en leiding geven. Onder Hein is een interne juridische afdeling gevormd om te assisteren in procedures en te adviseren in projecten.

Guido Peters, financieel directeur

Guido Peters treedt aan als financieel directeur. Guido heeft de afgelopen negen jaar in verschillende financiële functies bij Heijmans gewerkt en is nauw betrokken geweest bij de financiële integratie van Van Wanrooij binnen Heijmans.

Hendrik Hulscher, adjunct-directeur

Een bekend gezicht voor velen is Hendrik Hulscher, die in de rol van adjunct-directeur Rob de Jong bijstaat. Al ruim 25 jaar is Hendrik een belangrijke kracht binnen de afdeling projectontwikkeling van Van Wanrooij. “We varen verder op de ingezette koers van Van Wanrooij met een fris nieuw team. Ik heb er alle vertrouwen in dat we onze daadkracht samen kunnen voortzetten.”

Ook interessant

Project
12 juli 2024
Anterieure overeenkomst Hiddinks weide in Hengelo
Project
10 juli 2024
Intentieovereenkomst Entree Zuid in Odijk
Project
2 juli 2024
Feestelijke handeling Zuiderveld-West Nijmegen