Zakelijk
18 december 2023

Kerstdonatie 2023

Rond de feestdagen geven we graag iets terug aan de maatschappij. Onze zakelijke relatiegeschenken vervangen we al jaren door steun aan goede doelen die veel betekenen voor de armoedebestrijding in de regio: de Voedselbank Oss en Vincentiusvereniging ‘s-Hertogenbosch.

Winkelconcept Voedselbank Oss
Het uitgiftesysteem ombouwen naar een winkelconcept: daar is Voedselbank Oss de afgelopen maanden druk mee bezig geweest. Met dit nieuwe concept krijgen hun klanten de mogelijkheid om te kiezen wat ze in hun voedselpakket willen. Mensen kunnen nu zelf bepalen waar ze behoefte aan hebben en wat past bij hun eetgewoontes. Niet alleen verlaagt dit de drempel om naar de Voedselbank te gaan, het minimaliseert ook voedselverspilling. Van Wanrooij heeft deelgenomen aan een initiatief van diverse ondernemers uit de regio om dit nieuwe winkelconcept te realiseren.

Kerstevenement Vincentiusvereniging ‘s-Hertogenbosch
Vincentiusvereniging ’s-Hertogenbosch organiseert jaarlijks een sfeervol kerstevenement voor zo’n 900 mensen uit Den Bosch. Ze voorzien hen van een feestelijk amusementsprogramma, kerstpakket, cadeautjes voor de kinderen en een extraatje voor de dure decembermaand. Met een gulle financiële bijdrage heeft Van Wanrooij dit mooie evenement een extra steun in de rug gegeven.

Hartverwarmend
We vinden het heel waardevol om op deze manier een concrete en betekenisvolle bijdrage te kunnen leveren aan mensen in onze omgeving. De reactie van beide goede doelen is hartverwarmend!

Ook interessant

Project
17 juni 2024
Ontwikkelovereenkomst De Plantage deelgebied 3
Zakelijk
13 juni 2024
Een stap terug door John, Clemie en Joris van Wanrooij
Project
4 juni 2024
Masterplan uitbreidingswijk Beesd-Noord