Service

Van Wanrooij oriënteert zich op andere locatie

dinsdag 6 juli 2021

Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling is sinds haar oprichting ruim 50 jaar geleden, gevestigd op de Broekstraat in Geffen. De afgelopen periode is echter door meerdere oorzaken de wens ontstaan om te gaan oriënteren op een nieuwe locatie voor ons hoofdkantoor.

Eén van die redenen is dat we ruimte willen creëren voor verdere ontwikkeling en professionalisering van het bedrijf. Ook is door de groei van de afgelopen jaren een tekort aan werkplekken ontstaan. Daarnaast verwachten we door de locatie en uitstraling van het kantoor kansen voor het aantrekken van personeel te vergroten. Om de nieuwe generatie en een andere doelgroep medewerkers te bereiken is een meer centrale en dynamische locatie een voordeel. Daarin speelt ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer een rol.

Mogelijke locatie
Een zeer denkbare optie die we op het oog hebben is kantoorpand Belvédère in het Paleiskwartier in Den Bosch. Dit kantoor is in aanbouw en in bezit van Van Wanrooij. Diverse verdiepingen zijn al verhuurd. De komende maanden zullen benut worden om te bekijken of dit inderdaad de beste optie voor ons nieuwe kantoor is. We houden onze ogen echter ook open voor andere mogelijkheden, waarbij we kijken naar de zone tussen Geffen – Den Bosch – Oss.

Openheid naar medewerkers
Omdat de directie graag open wil zijn naar haar medewerkers, zijn de voorlopige plannen vroeg in het proces intern gecommuniceerd. Zij worden bij de verkenning betrokken door middel van een enquête en een klankbord.