Login kopers

Aangenaam wonen in plan Moorland in Oirschot

De wijk Moorland-Oost is Oirschots jongste wijk. Door het water gescheiden van de dorpskern maar toch dichtbij alle voorzieningen van het ‘centrum’ van Oirschot. Bekijk het nieuwbouw aanbod!

Het project: Moorland

De wijk Moorland-Oost is Oirschots jongste wijk. Door het water gescheiden van de dorpskern maar toch dichtbij alle voorzieningen van het ‘centrum’ van Oirschot. In deze wijk zijn de laatste jaren al ongeveer 110 woningen ontwikkeld en het nieuwe scholencomplex De Kempenhorst in Moorland-Oost is gerealiseerd. De komende jaren worden nog eens circa 80 woningen gebouwd. 

Deelplannen
Van Wanrooij Projectontwikkeling realiseert diverse deelplannen in Moorland. Eind 2015 zijn fase 6 en 7 in verkoop gegaan: 6 tweekappers, 3 tussenwoningen, 6 hoekwoningen en huurwoningen en huurappartementen (via Wooninc.). Alle koopwoningen in fase 6 en 7 zijn inmiddels verkocht!

Fase 5 in verkoop! 
Fase 5 bestaat uit 10 tweekappers. Donderdag 28 juli startte de verkoop van fase 5. Het gratis Woon!magazine en de prijslijst zijn op te halen bij de makelaar.

Prijzen vanaf € 355.000,- v.o.n.

lelieveld_ilse_coehorst.jpg
Ilse Coehorst Lelieveld Makelaardij 0499-577400

Goedemorgen, ik ben Ilse. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

lelieveld_ilse_coehorst.jpg
Ilse CoehorstLelieveld Makelaardij

Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Oirschot en omgeving?