Login kopers

Nieuwbouwproject Kapelledries in Weebosch

In het kleine kerkdorp Weebosch (of eigenlijk De Weebosch dat behoort tot de gemeente Bergeijk) ontwikkelen we een kleinschalig nieuwbouwplan. Het project bestaat uit 5 koopwoningen, 6 huurwoningen en 3 vrije bouwkavels. We noemen dit plan 'Kapelledries fase 2' en het ligt aan de oostzijde van het dorp in het verlengde van de bestaande straat De Hoef.

Weebosch is onderdeel van de gemeente Bergeijk, in Bergeijk kun je terecht voor alle dagelijkse voorzieningen. Er zijn winkels en restaurants waar je heerlijk kunt genieten van het bourgondische leven. Vaak gebruikt men in de restaurants streekproducten uit de Brabantse Kempen. Er zijn diverse basisscholen in de gemeente Bergeijk. In Weebosch vind je basisschool Sint Gerardus en kinderdagopvang ’t Zandhupke. Weebosch kent een hechte gemeenschap met actief verenigingsleven. De dorpsvereniging vervult een centrale rol en voor sporten kun je terecht bij de voetbalclub en tennisvereniging.

11 december in verkoop
De verkoop start op vrijdag 11 december 09:00 uur. Je kunt je vanaf dat moment online inschrijven en de brochure downloaden of afhalen bij de makelaar.

Wonen op historische grond op de Weebosch? Dat kan! Om nieuwbouw op de Weebosch mogelijk te maken wordt op maandag 7 december gestart met archeologische opgravingen. Tijdens vooronderzoek zijn namelijk nederzettingsresten uit de Late Bronstijd – Ijzertijd en Romeinse Tijd gevonden. Het is voor het eerst dat op de Weebosch sprake is van dergelijke oude bewoningsresten.

Heb je belangstelling voor een woning in nieuwproject Kapelledries fase 2 in Weebosch? Volg dan het project en blijf op de hoogte van alle nieuws en ontwikkelingen.

Beschikbare bouwnummers & kavelkaart

Bouwnr. Woningsoort Woningtype Woonopp. Inhoud Perceel opp.
01 Hoekwoningen Type A 120 m2 462 m3 286 m2
02 Rijwoningen Type B 102 m2 394 m3 151 m2
03 Rijwoningen Type B 102 m2 394 m3 151 m2
04 Rijwoningen Type B 102 m2 394 m3 152 m2
05 Hoekwoningen Type A 120 m2 462 m3 296 m2

Goedemiddag, ik ben Hennie. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Hennie Kunnen Makelaardij_Hennie Kunnen.jpg
Hennie Kunnen Hennie Kunnen Makelaardij 0497- 575203 E-mail Hennie
Hennie Kunnen Makelaardij_Hennie Kunnen.jpg
Hennie KunnenHennie Kunnen Makelaardij

Legenda

Natuurgebied
Onderwijs
Openbaar vervoer
Sport
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt

Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Weebosch en omgeving?