Login kopers

Nieuwbouwproject Kloosterhof

Fase 1 en 2 van plan Kloosterhof zijn reeds eerder gerealiseerd. De bebouwing daarin varieert van rijwoningen tot vrijstaande woningen in een eigentijdse klassieke architectuurstijl die aan sluit bij de uitstraling van het dorp. In fase 3 worden 70 nieuwe woningen ontwikkeld die deze dorpse woonstijl door te trekken in een ruime differentiatie aan woningen. Het aanbod bestaat uit 54 koopwoningen en 13 huurwoningen. 

Bestemmingsplan
Het college van Burgemeesters en wethouders heeft op 8 juni positief besloten over het vast te stellen bestemmingsplan. Het bestemmingsplan wordt in september behandeld door de Raad waarbij wij verwachten dat ook daar een positief besluit zal vallen.

De huidige planning is dat vervolgens de eerste koopwoningen in het najaar van 2021 in verkoop komen. Te zijner tijd volgt ook meer informatie over de woningen, zoals woningtypen, artist impressies, woonplattegronden en (indicatieve) prijzen.

Momenteel is er niet meer bekend dan nu op deze website staat. De onderstaande beelden van woningen zijn referentiebeelden. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de ontwikkelingen!

Goedemiddag, ik ben je contactpersoon. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Stijlelement W voor op website.jpg
je contactpersoon bij Van Wanrooij Kantoor Geffen 073-5340400 E-mail je contactpersoon
Stijlelement W voor op website.jpg
je contactpersoon bij Van WanrooijKantoor Geffen

Legenda

Natuurgebied
Onderwijs
Sport
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt

Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Wamel en omgeving?