Login kopers

Nieuwbouwproject Bosackers

Op de grens van bos en akker ontwikkelen wij aan de rand van Veldhoven, aan de Eindhovensebaan, een prachtig duurzaam wijkje met 52 nul-op-de-meter woningen in diverse prijsklassen. De locatie is uitstekend: alle voorzieningen in Veldhoven (en Eindhoven) liggen op een steenworp afstand.  

Groen tot aan je voordeur
Smalle en informele weggetjes, halfverharde openbare parkeerplaatsen en diervriendelijke hoge en lage hagen. Het is hier vooral groen. Er komt alleen bestemmingsverkeer in het wijkje, het is er dus rustig en veilig. Kortom, hier woon je nog echt ‘in het bos’.

Architectuur – eigentijds én dorps
Alle woningen zijn ontworpen als ‘familie’ van elkaar. We maken onderscheid tussen de woningen aan de Eindhovensebaan en het daarachter achtergelegen wijkje. De woningen in het wijkje zijn eigentijds vormgegeven met een lichte steen, donker hout en vlakke dakpannen. Door de grote raamopeningen beleef je de natuur ook vanuit je huis. De huizen aan de Eindhovensebaan, het lint, zijn wat klassieker vormgegeven. Met onder andere slempwerk en gegolfde dakpannen. Door de grote gevelopeningen en ruime overstekken krijgen deze woningen een royale uitstraling.

Nul-op-de-meter
Nul-op-de-meter betekent dat je huis energie opwekt en je niet of nauwelijks afhankelijk bent van fossiele brandstoffen. Een nul-op-de-meterwoning verbruikt weinig energie én wekt zijn eigen energie op voor zowel elektriciteit als warmte. Dat gaat als volgt:

  1. Isolatie – energie die je niet verbruikt, hoef je ook niet op te wekken. De woningen zijn daarom uitstekend geïsoleerd;
  2. Mechanische ventilatie met warmteterugwinning – De lucht die ververst wordt, verwarmt in de winter in een warmtewisselaar eerst de verse lucht die in de diverse ruimten naar binnen wordt gebracht. Hierdoor is er minder energie nodig je huis warm te houden én ervaar je geen tocht;
  3. Zonnepanelen – op het dak van je huis worden zonnepanelen aangebracht. Hiermee wek je het hele jaar, duurzaam, je eigen stroom op;
  4. Warmtepomp met bodemlus – een warmtepomp verplaatst warmte, net als een koelkast dat doet. In de winter wordt de warmte uit de bodem gebruikt om je huis te verwarmen. In de zomer gaat het net andersom, de warmte uit je woning wordt dan in de bodem gestopt;

Nieuwsgierig naar de woningen? Download hier de voorlopige tekeningen.

 

Voorinschrijving is gestart
De voorinschrijving van dit project is gestart! Je kunt nu een account aanmaken en je voorkeuren doorgeven op basis van indicatieve vanaf prijzen per woningtype. Door je bij de voorinschrijving al aan te melden en je voorkeuren op te geven krijg je voorrang tijdens de toewijzing. Hierdoor maak je meer kans om je droomwoning te bemachtigen! De voorinschrijving sluit op 12 mei 17.00 uur.

Eind mei volgt de definitieve start verkoop/definitieve inschrijving. Kort voor de definitieve inschrijving worden de verkoopprijzen per bouwnummer vastgesteld. We adviseren je om straks bij de definitieve inschrijving een financiële scan toe te voegen. Lees hier meer.

Let op:

  • Een voorinschrijving is nog geen definitieve inschrijving voor een woning;
  • Je kunt je financiële scan pas in de definitieve inschrijving uploaden.

Meld je aan voor de nieuwsbrief via Volg project:

Beschikbare bouwnummers & kavelkaart

Bouwnr. Woningsoort Woningtype Woonopp. Inhoud Perceel opp.
01 Vrijstaande woningen type G-H-I 152 m2 700 m3 412 m2
02 Vrijstaande woningen type G-H-I 152 m2 695 m3 402 m2
03 Vrijstaande woningen type G-H-I 152 m2 700 m3 396 m2
04 Tweekappers type J-K-L 142 m2 626 m3 269 m2
05 Tweekappers type J-K-L 142 m2 616 m3 263 m2
06 Vrijstaande woningen type G-H-I 152 m2 787 m3 342 m2
07 Tweekappers type J-K-L 142 m2 644 m3 245 m2
08 Tweekappers type J-K-L 142 m2 616 m3 262 m2
09 Tweekappers type J-K-L 142 m2 626 m3 285 m2
10 Tweekappers type J-K-L 142 m2 616 m3 286 m2
Inschrijven woning

Goedenavond, ik ben Maureen. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

maureen geraets Van Santvoort Eindhoven.png
Maureen Geraets Van Santvoort Makelaars 040-2692530 E-mail Maureen
maureen geraets Van Santvoort Eindhoven.png
Maureen GeraetsVan Santvoort Makelaars
Inschrijven woning

Legenda

Natuurgebied
Onderwijs
Winkelcentrum/supermarkt
Ziekenhuis