Service

Nieuwbouwproject Het Dommelsch Huys in Sint Michielsgestel

Fase 1 van Het Dommelsch Huys (in aanbouw) bestaat uit een AH-supermarkt en 22 huurappartementen die BrabantWonen vanaf maart 2017 in verhuur heeft gebracht. Fase 2 bestaat uit commerciële ruimten en 19 koopappartementen.

Alle appartementen in fase 2 zijn verkocht!
De voorinschrijving voor de koopappartementen startte medio 2016 en alle appartementen zijn inmiddels verkocht. De bouw van fase 2 is gestart!

Alle koop- en huurappartementen beschikken over een certificaat van Dommelstroom. De bewoners zijn hiermee aandeelhouder van deze unieke waterkrachtcentrale en ze kunnen uiteraard kiezen voor de groene (blauwe) stroom uit de nabijgelegen rivier de Dommel.

 

Commerciële ruimten beschikbaar
Op dit moment zijn er nog 3 commerciële ruimten beschikbaar in Het Dommelsch Huys. De units zijn gelegen aan de Torenstraat. Ook Kruidvat en Albert Heijn zijn in Het Dommelsch Huys gevestigd als trekkers.

Interesse? Neem dan contact op met Ronald Borrenbergs van RSP Makelaars: r.borrenbergs@rspmakelaars.nl en 073-64 88 750. 

Goedemorgen, ik ben Marc. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

BouMij-Marc-.png
Marc van den Berg Boumij Makelaars 073-6122344 E-mail Marc
Volg project Volg project
BouMij-Marc-.png
Marc van den BergBoumij Makelaars

Legenda

Openbaar vervoer
Sport
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt
Woonboulevard

Een blik op het toekomstige Dommelsch Huys in Sint-MichielsgestelOp de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Sint-Michielsgestel en omgeving?