Login kopers

Nieuwbouwproject Hofstede in Rucphen

Van Wanrooij Projectontwikkeling ontwikkelt in samenwerking met Thuisvester 43 huurwoningen, 5 vrije sector huurwoningen en circa 40 koopwoningen. De 40 koopwoningen bestaan uit tussen-en hoekwoningen en twee-onder-een-kapwoningen met een grote diversiteit aan perceelgrootte. In de tweede (en laatste) fase realiseert Van Wanrooij nog zo’n 35 koopwoningen.

Heb je belangstelling voor een woning in nieuwbouwproject Hofstede in Rucphen? Volg dan het project en blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen, zoals de woningtypen, (indicatieve) verkoopprijzen en plattegronden.

De voorbereidingen in nieuwbouwproject Hofstede in Rucphen zijn opgestart. In 2018 heeft de gemeenteraad het benodigde bestemmingsplan vastgesteld. Na vaststelling is beroep aangetekend waardoor de Raad van State zich over het bestemmingsplan zal gaan buigen. We moeten deze uitspraak van de Raad van State afwachten. Ondertussen tonen wij op deze site een aantal beelden van woningen die Van Wanrooij elders heeft gerealiseerd. Na het onherroepelijk worden van het bestemmingsplan worden de woningen ontworpen en zullen we meer informatie, zoals de daadwerkelijke impressies, op deze site tonen.

Goedemorgen, ik ben je contactpersoon. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Stijlelement W voor op website.jpg
je contactpersoon bij Van Wanrooij Kantoor Geffen 073-5340400 E-mail je contactpersoon
Stijlelement W voor op website.jpg
je contactpersoon bij Van WanrooijKantoor Geffen

Legenda

Natuurgebied
Onderwijs
Sport
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt

Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Rucphen en omgeving?