Login kopers

Nieuwbouwproject Hofstede in Rucphen

Aan de westelijke rand van Rucphen wordt het nieuwbouwplan Hofstede gerealiseerd. Het plangebied grenst aan het groene landelijke gebied tussen Rucphen en Roosendaal, waar onder andere de Rucphense Bossen te vinden zijn. Dat maakt het uitermate geschikt voor een rustige wandeling of een lekker uitgebreide fietstocht.

Het architectuurbeeld is dorps en speels met veel groene erfscheidingen waardoor het goed past bij het karakter van Rucphen. Van Wanrooij realiseert hier in de eerste fase van het project 66 woningen in zowel het koop- als huursegment. Daarbij is het woningaanbod gevarieerd met zowel rij- en hoekwoningen als tweekappers. Inmiddels is fase 1 uitverkocht maar gelukkig zijn de ontwikkelingen voor fase 1B in volle gang.

Fase 1B: vanaf ca. € 260.000 v.o.n.
In deze fase gaan in totaal 15 hoek- en tussenwoningen in de verkoop, die zowel voor starters als voor doorstromers zeer geschikt zijn. De woningen beschikken over ruime kavels met diepe achtertuinen tot maar liefst 20 meter. De meeste hoekwoningen worden uitgevoerd met een garage. Alle woningen zijn zeer energiezuinig en worden gasloos uitgevoerd. Daarbij heb je als koper nog keuze uit tal van opties en uitbreidingen.

Bekijk alvast de eerste beelden op deze website. Binnenkort volgt meer informatie over het woningaanbod, zoals artist impressies en plattegronden. Naar verwachting start de verkoop in mei 2021!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte!

Goedenavond, ik ben Loek. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Heijblom Makelaardij_Loek Storms2.jpg
Loek Storms Heijblom Makelaardij 076-5041500 E-mail Loek
Heijblom Makelaardij_Loek Storms2.jpg
Loek StormsHeijblom Makelaardij

Legenda

Natuurgebied
Onderwijs
Sport
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt

Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Rucphen en omgeving?