Login kopers

Nieuwbouwproject Hofstede in Rucphen

Van Wanrooij Projectontwikkeling ontwikkelt in samenwerking met Thuisvester 43 huur- en circa 40 koopwoningen in de eerste fase van nieuwbouwproject Hofstede in Rucphen. Momenteel is het bestemmingsplan in procedure. De circa 40 koopwoningen bieden tussen- en hoekwoningen en tweekapper met een grote diversiteit aan perceelgrootte. De woningen moeten nog ontworpen worden, maar op deze website alvast een aantal referentiebeelden.

Heb je belangstelling voor een woning in nieuwbouwproject Hofstede in Rucphen? Volg dan het project en blijf op de hoogte van alle nieuws en ontwikkelingen, zoals de woningtypen, (indicatieve) verkoopprijzen en plattegronden. 

De voorbereidingen in nieuwbouwproject Hofstede in Rucphen zijn volop aan de gang! Op 6 november jl heeft de gemeenteraad het benodigde bestemmingsplan vastgesteld. Inmiddels is duidelijk geworden dat er beroep is aangetekend tegen de vaststelling. We moeten de uitkomst van dit beroep afwachten. Ondertussen gaan we gestaag verder met alle voorbereidingen van het plan. 

Goedemorgen, ik ben je contactpersoon. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

contactpersoon.jpg (1)
je contactpersoon bij Van Wanrooij Kantoor Geffen 073-5340400 Email je contactpersoon
contactpersoon.jpg (1)
je contactpersoon bij Van WanrooijKantoor Geffen

Legenda

Natuurgebied
Onderwijs
Sport
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt

Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Rucphen en omgeving?