Premium Selectie

Stappenplan

Hoe werkt het?

Stap 1: Afspraak inplannen

Als je interesse is gewekt na het bekijken van één van de woningen kun je snel en eenvoudig een afspraak inplannen met onze huismakelaar voor een kennismakingsgesprek. Dit kan bij je thuis, bij ons op kantoor in ’s-Hertogenbosch of digitaal via een videogesprek. Die keuze laten we aan jou.

Stap 2: Kennismakingsgesprek

Tijdens de kennismakingsafspraak heb je de mogelijkheid om al je vragen stellen over het project, de woning en de mogelijkheden. Natuurlijk vertellen we meer over de voorwaarden van onze Premium Selectie woningen. We bespreken graag jouw en onze voorwaarden om zo tot een aantrekkelijk aankoopplan te komen. Hierbij kun je denken aan wijzigingen in de woning die je wil laten aanbrengen, speciale aankoopvoorwaarden of financiële afspraken op maat.

Stap 3: Maatwerk aankoopplan

Onze huismakelaar stelt een maatwerk aankoopplan voor je op en spreekt dit persoonlijk met je door. Hierin wordt zo veel als mogelijk rekening gehouden met jouw specifieke situatie en (woon-) wensen.

Stap 4: Optieperiode

Nadat je het aankoopplan hebt ontvangen stemmen we een bedenkperiode met je af in de vorm van een optie. In deze periode is het voor jou zaak om het financiële plaatje inzichtelijk te maken. Natuurlijk heb je dit vooraf al laten toetsen, maar nu het concreter wordt, is het zaak om dit goed te bespreken met je financieel adviseur. We helpen je graag om een goed beeld te krijgen van de totale aankoopsom inclusief keuken en badkamer. Je krijgt bij Premium Selectie voorrang bij het maken van afspraken met onze keuken- en sanitairleverancier Huysinc in Waardenburg.

Stap 5: Overeenkomst

Als je na de optieperiode overtuigd bent dat dit de juiste stap is in jouw wooncarrière, dan zal onze huismakelaar een overeenkomst opstellen waarin alle afspraken juridisch worden vastgelegd. Na het uitvoerig bespreken van deze overeenkomst kan deze ondertekend worden en word jij toekomstig eigenaar van een prachtige nieuwbouwwoning! Onze huismakelaar blijft ook na ondertekening jouw aanspreekpunt voor eventuele vragen.

Premium Selectie
Maak kennis met onze Premium Selectie. Woningen uit onze Premium Selectie zijn in aanbouw en dus binnen afzienbare tijd beschikbaar. Én de woningen worden je aangeboden met aantrekkelijke aankoopvoorwaarden. De woningen zijn zeer energiezuinig, hoogwaardig van kwaliteit én bieden veel ruimte en mogelijkheden.
Contact met de makelaar