0 projecten

Nieuwbouw Tilburg

Ben je op zoek naar nieuwbouw in Tilburg? Dan ben je bij Van Wanrooij aan het juiste adres! We hebben een ruim aanbod aan nieuwbouwwoningen in Tilburg en omgeving. Van rijwoning tot tweekapper, van hoekwoning tot appartement en van bouwkavel tot vrijstaande woning. Wat voor huis je ook zoekt, we hebben voor ieder wat wils in iedere prijsklasse.

Huis kopen Tilburg

Als je van plan bent een huis te kopen in de regio Tilburg-Breda, dan is het zeker de moeite waard om eens naar ons aanbod van nieuwbouwwoningen te kijken. Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van de laatste nieuwbouw ontwikkelingen in Tilburg en omgeving of volg de Facebookpagina voor nieuwbouw nieuws uit de regio Tilburg-Breda.

Over Tilburg

Tilburg (224.460 inwoners) is de zesde stad van Nederland (achter Eindhoven) en is vooral bekend van de Kermis en Roze maandag. Het kroepoek dak van NS station Tilburg, poppodium 013, Willem II en de LocHal. Tilburg kreeg pas in 1809 stadsrechten. De stad heeft in de loop der jaren het imago ontwikkelt als 'lelijk eendje' van de Noord-Brabantse steden. Tilburg University besteedde er zelfs aandacht aan. Mede door toedoen van Joannes Zwijsen werd Tilburg tot een katholiek bolwerk, getuige de grote hoeveelheid kloosters en kerken die ook nu nog in de stad te vinden zijn, zoals de Goirkese kerk en de Heuvelse kerk. Op het hoogtepunt had Tilburg zelfs 31 parochiekerken! Peerke Donders is en blijft een van de meest bekende Tilburgers. Het paleis van koning Willem II, een stadspaleis midden in het centrum stamt oorspronkelijk uit 1847, maar is in 1865 en 1934 sterk verbouwd vanwege gebruik als respectievelijk Rijks HBS en raadhuis.

Blijf altijd op de hoogte.

Blijf op de hoogte van (toekomstige) nieuwbouw in de regio.