0 projecten

Nieuwbouw Maurik

Ben je op zoek naar nieuwbouw in Maurik? Dan ben je bij Van Wanrooij aan het juiste adres! We hebben een ruim aanbod aan nieuwbouwwoningen in Maurik en omgeving. Van rijwoning tot tweekapper, van hoekwoning tot appartement en van bouwkavel tot vrijstaande woning. Wat voor huis je ook zoekt, we hebben voor ieder wat wils in iedere prijsklasse.

Huis kopen Maurik

Als je van plan bent een huis te kopen in de regio Regio Rivierenland, dan is het zeker de moeite waard om eens naar ons aanbod van nieuwbouwwoningen te kijken. Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van de laatste nieuwbouw ontwikkelingen in Maurik en omgeving of volg de Facebookpagina voor nieuwbouw nieuws uit de regio Regio Rivierenland.

Over Maurik

Maurik is het op één na grootste dorp van de gemeente Buren. Het ligt aan de Nederrijn in de Betuwe tussen de plaatsen Tiel en Wijk bij Duurstede. In en rondom Maurik is er volop prachtig natuurschoon te bewonderen. Naast al het moois dat de Betuwe te bieden heeft is ook de Utrechtse Heuvelrug vlakbij. Voor je dagelijkse boodschappen hoef je het dorp niet uit. In het centrum van Maurik is een supermarkt, een warme bakker, een bouwmarkt en een dierenspeciaalzaak te vinden. Ook op het gebied van reactie zit je in Maurik gebakken. In de uiterwaarden vind je het ‘Eiland van Maurik’ met zowel een jachthaven als een populair vakantiepark. Hier is volop vermaak voor jong en oud. Met de veerpont ben je binnen een mum van tijd via de Nederrijn in Eck en Wiel, Ingen of Wijk bij Duurstede. Kortom, Maurik is mede dankzij haar natuur en een grote diversiteit aan voorzieningen in nabije omgeving een erg fijne plek om te wonen!

Blijf altijd op de hoogte.

Blijf op de hoogte van (toekomstige) nieuwbouw in de regio.