0 projecten

Nieuwbouw in Helmond en omgeving

Ben je op zoek naar nieuwbouw in Helmond? Dan ben je bij Van Wanrooij aan het juiste adres! We hebben een ruim aanbod aan nieuwbouw in Helmond en omgeving. Van rijwoning tot tweekapper, van hoekwoning tot appartement en van bouwkavel tot vrijstaande woning. Wat voor huis je ook zoekt, we hebben voor ieder wat wils in iedere prijsklasse.

Waarom Helmond?

Met circa 94.000 inwoners is Helmond één van de vijf grootste steden van Noord-Brabant. De historische stad met het roemruchte textiel- en metaalverleden heeft een ware metamorfose ondergaan. Helmond is een stad met verrassende gezichten, hoogwaardige architectuur en bijzondere woonwijken. De stad ademt de dynamiek van Brainport. Helmond is onderverdeeld in een aantal wijken en de voormalige dorpen Stiphout, Mierlo-Hout en Brouwhuis. De laatste drie hebben het dorpse karakter weten te behouden. Helmond is evengoed het hart van De Peel, bekend van het nationale park.

Huis kopen Helmond

Als je van plan bent een huis te kopen in de regio Helmond, dan is het zeker de moeite waard om eens naar ons aanbod van nieuwbouwwoningen in Helmond te kijken. Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in voor toekomstig aanbod of volg de Facebookpagina voor nieuwbouwnieuws in de regio.

Blijf altijd op de hoogte.

Blijf op de hoogte van (toekomstige) nieuwbouw in de regio Eindhoven