0 projecten

Nieuwbouw in Eindhoven en omgeving

Ben je op zoek naar nieuwbouw in Eindhoven? Dan ben je bij Van Wanrooij aan het juiste adres! We hebben een ruim aanbod aan nieuwbouwwoningen in Eindhoven en omgeving. Van rijwoning tot tweekapper, van hoekwoning tot appartement en van bouwkavel tot vrijstaande woning. Wat voor huis je ook zoekt, we hebben voor ieder wat wils in iedere prijsklasse.

Huis kopen Eindhoven

Als je van plan bent een huis te kopen in de regio Eindhoven, dan is het zeker de moeite waard om eens naar ons aanbod van nieuwbouwwoningen in Eindhoven te kijken. Van nieuwbouwwoningen in het centrum tot nieuwbouw in Meerhoven. Nog niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van de laatste nieuwbouw ontwikkelingen in Eindhoven en omgeving of volg de Facebookpagina voor nieuwbouw nieuws uit de regio Eindhoven.

Over Eindhoven

Wonen in Eindhoven is een bewuste keuze. Eindhoven heeft namelijk veel te bieden. De stad is naar inwonertal al sinds 1961 de vijfde stand van Nederland. Eindhoven is het hart van de Brainport Regio. Na Schiphol en de haven van Rotterdam de derde Mainport van Nederland. Het vormt een samenwerkingsverband tussen gemeenten in Metropoolregio Eindhoven, bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de regio Zuidoost-Brabant. De regio kenmerkt zich door de hightech en maakindustrie met bedrijven als ASML, NXP, Philips. Vele gevestigd op de High Tech Campus. Naast aangeschreven opleidingen als de Technische Universiteit (TU/E) en de Designacademy, worden er veel activiteiten georganiseerd door heel Eindhoven. Je kan genieten van een bruisend centrum of cultureel stadsdeel Strijp S. Kenniswerkers uit vele landen zorgen voor een bruisende multiculturele samenleving. Kortom voor iedereen die in Eindhoven wilt wonen zijn er vele mogelijkheden.

Blijf altijd op de hoogte.

Blijf op de hoogte van (toekomstige) nieuwbouw in de regio Eindhoven