0 projecten

Nieuwbouw Den Bosch

Ben je op zoek naar nieuwbouw in Den Bosch? Dan ben je bij Van Wanrooij aan het juiste adres! We hebben een ruim aanbod aan nieuwbouwwoningen in Den Bosch en omgeving. Van rijwoning tot tweekapper, van hoekwoning tot appartement en van bouwkavel tot vrijstaande woning. Wat voor huis je ook zoekt, we hebben voor ieder wat wils in iedere prijsklasse.

Huis kopen Den Bosch

Als je van plan bent een huis te kopen in de regio regio Den Bosch, dan is het zeker de moeite waard om eens naar ons aanbod van nieuwbouwwoningen te kijken. Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van de laatste nieuwbouw ontwikkelingen in Den Bosch en omgeving of volg de Facebookpagina voor nieuwbouw nieuws uit de regio regio Den Bosch.

Over Den Bosch

Provincie hoofdstad van Noord-Brabant. In Den Bosch ontmoeten oud en nieuw elkaar. Het is een prachtige vestingstad boordevol monumenten, maar het is ook de stad van eigentijdse kunst, design en hippe winkels. De stad van Middeleeuws wonen boven de Binnendieze en van eigentijdse woningen in het Paleiskwartier. De stad van grootse, nationaal vermaarde culturele evenementen en van doorzakken in een knus kroegje. Van bruisend carnaval op straat tot rust en ruimte in Het Bossche Broek. De stad heeft 14 veelzijdige wijken om te wonen. Van de historische binnenstad, levendige Maaspoort en de wijk Zuidoost bij Het Bossche Broek tot aan groen, ruimte en weidsheid in Haverleij, Vinkel en Empel. 

Blijf altijd op de hoogte

Blijf op de hoogte van (toekomstige) nieuwbouw in de regio.