0 projecten

Nieuwbouw Breda

Ben je op zoek naar nieuwbouw in Breda? Dan ben je bij Van Wanrooij aan het juiste adres! We hebben een ruim aanbod aan nieuwbouwwoningen in Breda en omgeving. Van rijwoning tot tweekapper, van hoekwoning tot appartement en van bouwkavel tot vrijstaande woning. Wat voor huis je ook zoekt, we hebben voor ieder wat wils in iedere prijsklasse.

Huis kopen Breda

Als je van plan bent een huis te kopen in de regio Tilburg-Breda, dan is het zeker de moeite waard om eens naar ons aanbod van nieuwbouwwoningen te kijken. Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van de laatste nieuwbouw ontwikkelingen in Breda en omgeving of volg de Facebookpagina voor nieuwbouw nieuws uit de regio Tilburg-Breda.

Wonen in Breda

Breda is met 184.716 inwoners de derde gemeente van Noord-Brabant is en de negende gemeente van Nederland. Tot 1535 was het een ommuurde stad. Na de Tachtigjarige Oorlog bleef slechts de functie van vestings- en garnizoensstad over. De functie van vestingstad maakte dat de oppervlakte van Breda beperkt bleef, daar de stad door de vestingwallen was ingesloten. Inmiddels is Breda uitgegroeid tot een bruisende stad en een knooppunt halverwege de havensteden Rotterdam en Antwerpen. Naast vele mooie parken (o.a. Breepark) is Breda vooral bekend om de Grote- of Onze Lieve Vrouwekerk op levendige Grote Markt. En het Chassé Theater.

Blijf altijd op de hoogte.

Blijf op de hoogte van (toekomstige) nieuwbouw in de regio.