Erwin Kersten

Makelaardij Twan Poels

Mill

Thuis in Mill
Fase 2

Prijs vanaf € 399.000 v.o.n.

Heerlijk wonen in Mill

Het project ligt in een bestaande kern in het westelijke deel van het dorp, op slechts 5 minuten fietsen van het centrum met alle voorzieningen. De wijk kenmerkt zich door de rust op straat en het dorpse karakter. Er is een wijkcentrum aanwezig. De eerste fase met acht comfortabele twee-onder-één-kapwoningen is volledig verkocht en inmiddels in aanbouw.

Fase 2 in voorbereiding!
De tweede fase van het project is inmiddels in voorbereiding en bestaat uit 18 woningen. 16 woningen zijn gesitueerd op het terrein gelegen aan de Leeuwerikstraat en Gruttostraat, de overige twee woningen grenzen aan de Genieweg.
Het nieuwe woningaanbod bestaat uit zes zeer royale twee-onder-één-kapwoningen, zes hoekwoningen en zes tussenwoningen. Alle woningen zijn voorzien van parkeergelegenheid op eigen terrein. De architectuur van de nieuwe woningen sluit mooi aan op de bestaande bebouwing uit de jaren zeventig. 

Volg het project
Ben je geïnteresseerd en wil je op de hoogte blijven van de vorderingen? 
Volg het project en we houden je met de projectnieuwsbrief op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen!

Duurzaamheid
De woningen worden zonder gasaansluiting uitgevoerd en voldoen daarmee aan de laatste kwaliteitsstandaarden. De bodemwarmtepomp die zowel kan verwarmen als koelen zorgt samen met het balansventilatiesysteem voor een zeer comfortabel klimaat in jouw woning.

De woningen zijn bijzonder energiezuinig. Daardoor zijn je woonlasten aanmerkelijk lager. Tevens zijn de woningen na oplevering de eerste jaren nagenoeg onderhoudsvrij, zodat je ongestoord kunt genieten van je nieuwe woning.

Planning
Momenteel loopt de procedure voor de noodzakelijke bestemmingsplanwijziging nog. Bij een voorspoedig verloop hiervan kan de verkoop van deze woningen in het najaar van 2021 starten.

Ben je geïnteresseerd?

Heb je interesse in dit project? Meld je via 'Volg project' aan voor de projectnieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen!

Project in beeld

De omgeving

Legenda

  • Project
  • Sport
  • Onderwijs
  • Uitvalsweg
  • Winkelcentrum/Supermarkt
  • Bezienswaardigheid

Contact met makelaar

Makelaardij Twan Poels
Erwin Kersten

Heb je vragen over dit project?

Betrokken partijen

Keukens & badkamers
Huysinc

Blijf op de hoogte.

Schrijf je hier in op de nieuwsbrief van de regio