Service

Nieuwbouwproject Doornboomstraat in Middelbeers

Algemeen
Van Wanrooij Projectontwikkeling is, in overleg met de gemeente Oirschot, betrokken bij de herontwikkeling van het pand aan de Doornboomstraat 2 te Middelbeers. De intentie bestaat om de volledige op het perceel aanwezige bebouwing te slopen en hier een woningbouwplan, geheel bestaande uit koopwoningen, op te realiseren waardoor er een passende toevoeging gedaan kan worden op het centrum van Middelbeers.

De afgelopen periode is er gewerkt aan een eerste verkavelingsopzet bestaande uit een zestal tweelaags rijwoningen met kap grenzend aan de Doornboomstraat, plus een zevental tweelaags rijwoningen met plat dak aan de Smidsstraat. Met name ter hoogte van de Smidsstraat is gezocht naar een woningvariant die qua maat en schaal goed aansluit op de tegenovergelegen bebouwing en het kleinschalige karakter van de straat. Het plan biedt met ten minste 2 parkeerplaatsen per woning voldoende parkeergelegenheid voor de toekomstige bewoners.

Opstartfase
Momenteel begeeft het project zich nog in de opstartfase wat onder meer inhoudt dat wij nog geen informatie kunnen verstrekken over de verkoop van de woningen. Zodra hierover meer bekend wordt zal dit via de website en projectnieuwsbrief bekend gemaakt worden. 

Interesse in het plan? Volg het project en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

Goedemiddag, ik ben je contactpersoon. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Stijlelement W voor op website.jpg
je contactpersoon bij Van Wanrooij Kantoor Geffen 073-5340400 E-mail je contactpersoon
Stijlelement W voor op website.jpg
je contactpersoon bij Van WanrooijKantoor Geffen

Legenda

Bezienswaardigheid
Kinderdagopvang
Natuurgebied
Onderwijs
Openbaar vervoer
Sport
Winkelcentrum/supermarkt

Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Middelbeers en omgeving?