Service

Niewbouwwoningen in Molendel in Gameren

In samenwerking met een stedenbouwkundig bureau heeft Van Wanrooij een drietal modellen gemaakt voor het nieuwbouwplan in de woonwijk Molendel in Gameren. In het kader van burgerparticipatie hebben wij een online platform ontwikkeld waar omwonenden kunnen reageren op deze drie modellen. Het platform vind je hier.

De online peiling eindigt op vrijdag 23 juli a.s.. Om te ondersteunen waar nodig, is er op dinsdag 20 juli a.s. nog een online vragenuurtje via ZOOM, waar belangstellenden vragen kunnen stellen over de peiling. Ook geven we nog een korte toelichting en bieden ondersteuning bij het proces van invullen. Het vragenuurtje over BuurtPeil vindt plaats tussen 20.00-21.00 uur. Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan jan@buurtpeil.nl. 

De komende maanden verwachten wij toe te werken naar een definitief voorkeursmodel waarna de procedure kan starten om de bestemming te wijzigen naar 'woningbouw'. De verkoop start naar verwachting eind 2022.

Alle beschikbare informatie vind je op deze website. Ben je geïnteresseerd in dit project? Volg dit project, en wij houden je op de hoogte van de voortgang en ontwikkelingen.

Goedemorgen, ik ben je contactpersoon. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Stijlelement W voor op website.jpg
je contactpersoon bij Van Wanrooij Kantoor Geffen 073-5340400 E-mail je contactpersoon
Stijlelement W voor op website.jpg
je contactpersoon bij Van WanrooijKantoor Geffen

Legenda

Natuurgebied
Onderwijs
Sport
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt

Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Gameren en omgeving?