Login kopers

Nieuwbouwplan De Morel in Elst

Aan de zuidrand van Elst, op 15 autominuten van Nijmegen en Arnhem, wordt nieuwbouwproject De Morel ontwikkeld. Het plan bestaat uit 8 tweekappers en 1 vrijstaande woning. Van Wanrooij Projectontwikkeling en de gemeente Overbetuwe hebben overeenstemming over het project.

De projectovereenkomst tussen Van Wanrooij en de gemeente is inmiddels getekend. De gemeente is momenteel druk bezig om alle onderzoeken noodzakelijk voor een beperkte aanpassing van het geldende bestemmingsplan af te ronden. Op 10 oktober jl. heeft de welstand positief geoordeeld over het voorliggende plan.

De architect gaat nu verder om het plan uit te werken in een definitief ontwerp. Begin volgend jaar zal de bestemmingswijziging ter inzage worden gelegd. De vaststelling door de raad kan in juni 2020 plaatsvinden. Aansluitend kan de verkoop worden gestart.

Zodra nieuwe beelden beschikbaar zijn zullen we deze hier op de website tonen. Ben je geïnteresseerd en wil je op de hoogte blijven van de vorderingen? Volg het project en we houden je met de projectnieuwsbrief op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen!

Goedemorgen, ik ben Gerard. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Timmer Gerard.jpg (1)
Gerard Timmer Timmer & Timmer Makelaars 0317-319114 E-mail Gerard
Timmer Gerard.jpg (1)
Gerard TimmerTimmer & Timmer Makelaars

Legenda

Onderwijs
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt

Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Elst en omgeving?