Login kopers

Nieuwbouwplan De Morel in Elst

Aan de zuidrand van Elst, op 15 autominuten van Nijmegen en Arnhem, wordt nieuwbouwproject De Morel ontwikkeld. Het plan bestaat uit 8 tweekappers en 1 vrijstaande woning. Van Wanrooij Projectontwikkeling en de gemeente Overbetuwe hebben op hoofdlijnen overeenstemming over het project. In september 2018 worden de gemaakte afspraken in een overeenkomst vastgelegd.

Bestemmingsplan
De gemeente heeft inmiddels de opdrachten uitgezet om alle onderdelen t.b.v. het bestemmingsplan te actualiseren. Afhankelijk van de uitkomsten kan in het 4e kwartaal van 2018 het conceptontwerp bestemmingsplan worden afgerond.

Start verkoop: medio 2019
Binnenkort wordt het ontwerp van de woningen besproken met welstand.  Zodra meer details bekend worden over het ontwerp van de woningen, melden we dit op deze projectwebsite. We verwachten medio 2019 te kunnen starten met de verkoop van de woningen.

Ben je geïnteresseerd en wil je op de hoogte blijven van de vorderingen? Volg het project en we houden je met de projectnieuwsbrief op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen!

Goedemorgen, ik ben Gerard. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Timmer Gerard.jpg (1)
Gerard Timmer Timmer & Timmer Makelaars 0317-319114 Email Gerard
Timmer Gerard.jpg (1)
Gerard TimmerTimmer & Timmer Makelaars

Legenda

Onderwijs
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt

Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Elst en omgeving?