Service

3D Tour: Ervaar de mogelijkheden van onze rij- en hoekwoningen

donderdag 4 augustus 2016

Het is niet voor iedereen even makkelijk om vanaf papier een goede voorstelling te maken hoe een nog te bouwen huis eruit komt te zien. Van Wanrooij laat je nieuwbouw beleven alsof je al in je nieuwe woning staat. Bekijk de 3D Tour van onze rij- en hoekwoningen!

Keuzevrijheid
De basis woning type RTa is erg populair en al vele malen gerealiseerd in diverse projecten. Door middel van ons flexibele woningconcept Optio is deze basiswoning door de koper volledig aan te passen en uit te breiden naar eigen wensen. Kies voor een uitbouw van 1,20 of 2,40 m, een extra zolderkamer met een dakkapel of een inloopkast. Er is heel veel mogelijk. En met Optio kan dit type woning in verschillende jasjes worden gestoken. Modern, jaren '30 of landelijk; per project de beste architectuurstijl die past binnen de omgeving. 

Loop eens virtueel door de woning heen en ervaar de ruimte die de woning biedt. De 3D Tour toont een tussenwoning met uitbouw van 2,40 meter op de begane grond en een dakkapel op de 2e verdieping. (opname is gemaakt in een gerealiseerde tussenwoning in project Verlengde de Run in Geffen)

Bellefleur Parijsch
< Terug naar project
AI_tweek01.jpg
Stijlelement W voor op website.jpg
je contactpersoon bij Van WanrooijKantoor Geffen