Gebiedsnieuws
12 mei 2023

Een duurzame, ruime tweekapper

in een rustige vertrouwde omgeving

Hofstede - Rucphen, kopers aan het woord

Vertrouwd karakter
De toekomstige bewoners van deze royale tweekapper hebben bewust gekozen om in deze omgeving te blijven wonen, omdat ze bekend zijn met Rucphen, de streek en de gemeente met al haar voorzieningen. Het feit dat ze kunnen blijven genieten van het vertrouwde karakter is voor hen erg prettig. Een belangrijke factor tijdens de beslissing voor een nieuwe woning is een rustige omgeving. Met een bewuste keuze voor een onderhoudsarme tweekapper van deze omvang die helemaal naar wens en gelijkvloers in te richten is. Daarnaast bieden de nabijgelegen Rucphense Bossen de mogelijkheid om, samen met hun trouwe hulphond, heerlijke wandelingen door een groene omgeving te maken. Absoluut een pré voor deze kopers.

Zelf bouwen of kiezen voor nieuwbouw
Het was een afweging tussen zelf bouwen of kiezen voor een woning in een nieuwbouwproject. Naast het feit dat nieuwbouw zeer energiezuinig is, was het voor hen een aangename gedachte dat de belangrijkste zaken al voor ze waren uitgedacht. De woning wordt compleet opgeleverd, inclusief triple glas, uitstekende isolatie, een warmtepomp, enzovoort. Dat het hele plaatje voor hen wordt gerealiseerd zonder dat zij zich druk hoeven te maken over de vele beslissingen gaf de doorslag voor nieuwbouw.

Gemoedsrust zat ook in het kunnen kiezen uit verschillende compleet uitgewerkte meerwerkopties. Precies weten wat je krijgt en tegen welke prijs. Dit is een groot voordeel ten opzichte van zelf bouwen, waarbij je vaak zelf alle keuzes moet maken en de kosten moet afwegen.

De ideale woning
Het is de gemoedelijkheid en het dorpskarakter dat deze bewoners zo aanspreekt. Ze zijn vertrouwd geraakt met de gemeenschap en vinden het prettig om bekende gezichten tegen te komen in bijvoorbeeld de plaatselijke winkels. Het gevoel van saamhorigheid en herkenning geeft een gevoel van thuis zijn. Ze willen graag in hun vertrouwde omgeving. Het feit dat ze kunnen genieten van de prachtige Rucphense Bossen en het gemak van nieuwbouw zonder zorgen maakt deze woning de ideale keuze.

Naar nieuwbouwproject Hofstede - Rucphen