Verhaal
12 september 2022

Binnenkort de laatste werkdag in Geffen

Binnenkort zwaaien we de vertrouwde thuishaven van ons familiebedrijf vaarwel. Daarna zijn we te vinden in ons nieuwe kantoor in het Paleiskwartier in Den Bosch. Een update over onze plannen!

De verhuizing naar Den Bosch past in de verdere ontwikkeling en professionalisering van Van Wanrooij. De nieuwe dynamiek van deze locatie maakt ons als werkgever extra aantrekkelijk. Het is bij uitstek een plek waar vernieuwende samenwerkingen worden aangegaan, en uiteraard bestaande samenwerkingen succesvol kunnen worden voortgezet. We gaan ons vestigen op de begane grond en de eerste vier verdiepingen in het Belvédère kantoor aan de Magistratenlaan 24 in Den Bosch.

Interne verbouwing

Om de nieuwe dynamiek kracht bij te zetten, vindt er momenteel een interne verbouwing plaats. Een grote vide met groene wand tussen de verdiepingen verkleint de afstand tussen de verschillende afdelingen en is de plek waar centrale bijeenkomsten en kennissessies kunnen plaatsvinden. De kantoorsetting is anders dan in Geffen, maar blijft ‘het Van Wanrooij-gevoel’ houden.

Het idee is dat in de open ruimtes collega’s elkaar meer opzoeken. Het open karakter zorgt voor verbinding. Medewerkers hebben hun eigen werkplek in transparante kantoorruimtes. Per verdieping zijn er ruimtes voor (digitale) overleggen en vergaderingen. Al deze ruimtes zijn voorzien van de nieuwste apparatuur om online samenwerken zo goed mogelijk te faciliteren. Op de begane grond is een uitgebreide keuken met ruimte voor een lunch, een goede kop koffie of een informeel overleg. De basis voor de materialisatie is rustig met veel lichte tinten. De overlegruimtes krijgen soortgelijke kleursamenstellingen.

Goed bereikbaar

Voor medewerkers en partners betekent het nieuwe kantoor ook dat de bereikbaarheid verbetert. Kantoor Belvédère ligt op loopafstand van het Centraal Station van Den Bosch en ligt aan de rondweg. Binnen vijf minuten zit je op de snelweg. Sportieve medewerkers kunnen zich in de doucheruimtes opfrissen na een fietstocht naar het werk. Het ommetje in de middag loopt niet langs akkers en boerderijen, maar langs een park, het bruisende Paleiskwartier of natuurgebied de Gement.

We kijken uit naar de verhuizing en ontvangen iedereen straks graag in ons nieuwe kantoor in Den Bosch!

Ook interessant?

Project
17 juni 2024
Ontwikkelovereenkomst De Plantage deelgebied 3
Zakelijk
13 juni 2024
Een stap terug door John, Clemie en Joris van Wanrooij
Project
4 juni 2024
Masterplan uitbreidingswijk Beesd-Noord