Login kopers

Aangenaam wonen in Kloosterblokje IV in Willemstad

Kloosterblokje IV ligt vlakbij het historisch centrum van Willemstad. Een prachtige woonomgeving met een grote diversiteit aan woningtypen. Volg het project en blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen!

Nieuwbouwproject Kloosterblokje IV

Kloosterblokje IV ligt vlakbij het historisch centrum van Willemstad. Het plan behoort tot één van de laatste uitbreidingsmogelijkheden van Willemstad. In drie fasen worden in totaal circa 100 woningen in diverse typen en prijsklassen gerealiseerd. Iedereen, van jong tot oud(er) kan er zijn of haar woning vinden. 

De architectuurstijl geeft een knipoog naar de architectuur van het ‘oude’ Willemstad, waaraan een eigentijdse vorm is gegeven met opvallende details en mooie accenten in de gevels. Binnen de woningen heb je de nodige indelingsvrijheid, waarbij de vele opties ervoor zorgen dat je de woning nog meer op jouw eigen woonwensen kunt afstemmen.

Allerlaatste woning!
Fase 1 is inmiddels opgeleverd en bewoond en fase 2 is in aanbouw (100% verkocht). Fase 3 (8 tweekappers) en fase 4 (15 woningen) zijn in verkoop. Op dit moment is nog slechts 1 woning beschikbaar: een vrijstaande woning in fase 4.

Download het Woon!magazine en geef je interesse aan bij de makelaar!

Prijzen vanaf € 399.000,- v.o.n.

Bon makelaardij Hans Bon.jpg
Hans Bon Bon Makelaardij 0168-335855

Goedemorgen, ik ben Hans. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Bon makelaardij Hans Bon.jpg
Hans BonBon Makelaardij

Kijk rond in de nieuwe wijk


De tweekappers uit fase 2 liggen aan de zuidrand van de nieuwe wijk Kloosterblokje IV met prachtig vrij uitzicht. Links van de tweekappers komen de nieuwe tweekappers in fase 3.


Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Willemstad en omgeving?