Login kopers

Nieuwbouwproject Kloosterblokje IV

Kloosterblokje IV ligt vlakbij het historisch centrum van Willemstad. Het plan behoort tot één van de laatste uitbreidingsmogelijkheden van Willemstad. In drie fasen worden in totaal circa 100 woningen in diverse typen en prijsklassen gerealiseerd. Iedereen, van jong tot oud(er) kan er zijn of haar woning vinden. 

De architectuurstijl geeft een knipoog naar de architectuur van het ‘oude’ Willemstad, waaraan een eigentijdse vorm is gegeven met opvallende details en mooie accenten in de gevels. Binnen de woningen heb je de nodige indelingsvrijheid, waarbij de vele opties ervoor zorgen dat je de woning nog meer op jouw eigen woonwensen kunt afstemmen.

Alle woningen plan Kloosterblokje IV verkocht!
Fase 1 is inmiddels opgeleverd en bewoond en fase 2 is in aanbouw (100% verkocht). De woningen in fase 3 (8 tweekappers) en fase 4 (15 woningen) zijn recent in verkoop gegaan en inmiddels alweer allemaal verkocht! Er is op dit moment nog één huurwoning beschikbaar via Borgdonck

 

Goedemorgen, ik ben Hans. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Bon makelaardij Hans Bon.jpg
Hans Bon Bon Makelaardij 0168-335855 Email Hans
Volg project Volg project
Bon makelaardij Hans Bon.jpg
Hans BonBon Makelaardij

Legenda

Natuurgebied
Onderwijs
Sport
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt
Woonboulevard
Ziekenhuis

Kijk rond in de nieuwe wijk


De tweekappers uit fase 2 liggen aan de zuidrand van de nieuwe wijk Kloosterblokje IV met prachtig vrij uitzicht. Links van de tweekappers komen de nieuwe tweekappers in fase 3.


Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Willemstad en omgeving?