Service

Nieuwbouw in Wijchen: Huurlingsedam

Een nieuwe wijk met een vertrouwd gevoel
In nieuwbouwproject Huurlingsedam geen saaie huizenblokken, maar veel variatie in woningsoorten en prijsklassen. Van betaalbare starterswoningen tot luxe twee-onder-kapwoningen, in dit duurzame nieuwbouwproject in Wijchen is ruimte voor iedere smaak en alle levensstijlen. Huurlingsedam is een heerlijke plek om op te groeien. Er zijn diverse voorzieningen binnen handbereik.

Fase 3 in voorbereiding
De derde fase van Huurlingsedam is inmiddels in voorbereiding en bestaat uit totaal 250 woningen waarvan 50 huurwoningen (verhuur via Talis). De koopwoningen, die gefaseerd in verkoop worden gebracht, bestaan uit een mix van twee-onder-een-kap woningen en rijwoningen in de vrije sector en sociale koop. 

Naar verwachting kunnen we  in het tweede kwartaal van 2022 starten met de verkoop van fase 3A. Zodra woningtypen, plattegronden en de (indicatieve) prijzen bekend zijn, worden deze gepubliceerd op deze website.

Beeldkwaliteit
Eind dit jaar kunnen we de eerste beelden tonen van de woningontwerpen, die gemaakt worden door Quadrant Architecten en Visser en Bouwman Architecten onder supervisie van de bekende stedenbouwkundige Ashok Bhalotra, die ook verantwoordelijk was voor de beeldkwaliteit van de eerdere fasen van Huurlingsedam. Voor fase 3 wederom een fantastisch stedenbouwkundig plan met een centraal gelegen groene zone, een zeer grote variatie in woningtypen en prijsklassen.

Duurzaamheid
De woningen zijn gasloos en bijzonder energiezuinig. Daardoor zijn je woonlasten aanmerkelijk lager. Tevens zijn de woningen na oplevering de eerste jaren nagenoeg onderhoudsvrij, zodat je ongestoord kunt genieten van je nieuwe woning.

Inloopavond bestemmingsplan
Het ontwerp-bestemmingsplan voor fase 3 ligt ter visie. Op dinsdag 12 oktober 2021 organiseert de gemeente Wijchen samen met VOF Huurlingsedam een inloopavond over het ontwerp-bestemmingsplan “Huurlingsedam Fase 3”. De inloopavond wordt gehouden van 19.30 tot 21.30 uur in ’t Mozaïek Campuslaan 6, Wijchen). Mensen die belangstelling hebben zijn van harte welkom om het plan te bekijken en vragen te stellen. 

Let op: De inloopavond is bedoeld om te informeren over het bestemmingsplan, er is op deze avond nog geen informatie over het woningaanbod. Naar verwachting is in februari 2022 het bestemmingsplan onherroepelijk.

Volg het project
Interesse? Wij houden je graag via de projectnieuwsbrief op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen. Schrijf je in!

Nieuwbouwplan Huurlingsedam is een ontwikkeling van VOF Huurlingsedam (samenwerking Hendriks Bouw & Ontwikkeling en Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling)

 

Goedenavond, ik ben Pim. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

driessen__pim_driessen.jpg
Pim DriessenDriessen Makelaardij

Legenda

Kinderdagopvang
Natuurgebied
Onderwijs
Openbaar vervoer
Sport
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt
Woonboulevard
Ziekenhuis