Werkendam

Achter de Schans

📣 UPDATE: de woningen in fase 1A zijn in aanbouw. De eerste woningen worden in het voorjaar van 2024 al opgeleverd! Bekijk hier de voortgang van de bouw. Bekijk woningaanbod fase 1A

Werkendam

Achter de Schans

📣 UPDATE: de woningen in fase 1A zijn in aanbouw. De eerste woningen worden in het voorjaar van 2024 al opgeleverd! Bekijk hier de voortgang van de bouw. Bekijk woningaanbod fase 1A

Heerlijk wonen in Werkendam

Achter de Schans is de naam van de uitbreidingswijk van Werkendam. Het gebied ligt ten zuidoosten van de voetbalvelden van Kozakken Boys.

In Achter de Schans is ruimte voor ongeveer 300 woningen. Er worden duurzame grondgebonden woningen en appartementen in diverse prijsklassen en categorieën gebouwd, in zowel de koop- als de huursector. Ook komen er vrije kavels beschikbaar voor zelfbouwers. De thema’s water, groen en ruimte komen terug bij de invulling van de nieuwe wijk. Achter de Schans wordt een woonwijk voor iedereen.

Interesse? Blijf op de hoogte! 
Heb je interesse in een van de woningen in dit project? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de ontwikkelingen. Wist je dat er in fase 1A nog 2 vrijstaande woningen beschikbaar zijn? Neem contact op met makelaar Cloudia voor meer informatie.

Bekijk ook de algemene website www.achterdeschans.nl over de gebiedsontwikkeling en bouwkavels in dit gebied.

Planning
We zijn bezig met het bouwen van de woningen in fase 1. De eerste woningen van fase 1A worden in het voorjaar van 2024 opgeleverd. We hebben recent dronebeelden gemaakt. Bekijk de locatie van jouw nieuwe woning hier

Koersevenement september - 'Start bouw' Achter de Schans

Het gebied Achter de Schans

Legenda

  • Project
  • Winkelcentrum/Supermarkt
  • Sport
  • Kinderopvang
  • Onderwijs
  • Uitvalsweg
  • Natuurgebied
  • Bezienswaardigheid

Project in beeld

De Biesboschlinie: Erfgoed, water en natuur

In het noordwesten van Brabant, vind je de Biesboschlinie. Dit mooie gebied is het thuis van eeuwenoud erfgoed en prachtige natuur. Het gebied beslaat de gemeente Altena met zijn 21 kernen, waaronder Werkendam, en het zuidelijke deel van de Biesbosch. De Biesboschlinie is een waterrijk gebied. Het grenst aan de rivieren de Afgedamde Maas, de Waal en de Nieuwe Merwede. Water heeft in de geschiedenis dan ook een grote rol gespeeld. De rijke historie, gecombineerd met de prachtige natuur maken de Biesboschlinie tot een geweldige bestemming voor een dagje uit!

De straatnamen van Achter de Schans fase 1 zijn bekend
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Altena heeft op 7 december 2021 de namen toegekend aan de zeventien nieuwe woonstraten van uitbreidingsplan Achter de Schans in Werkendam. Het besluit is op 15 december 2021 bekend gemaakt in het gemeenteblad van Altena. De bezwaartermijn is inmiddels verstreken. Er zijn geen bezwaren ontvangen, waardoor de straatnamen nu definitief zijn. Klik op de onderstaande button om de straatnamen van fase 1 te bekijken.
Bekijk de kaart met straatnamen

Blijf altijd op de hoogte.

Blijf op de hoogte van (toekomstige) nieuwbouw in de regio.