Login kopers

Nieuwbouwplan Achter de Schans

Welkom op de projectwebsite van nieuwbouwontwikkeling Achter de Schans in Werkendam. Via deze website houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van deze nieuwbouwwijk. Wilt u per e-mail op de hoogte worden gehouden? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Achter De Schans is de naam van de uitbreidingswijk van Werkendam. Het gebied ligt ten zuidoosten van de voetbalvelden van Kozakken Boys.

In Achter de Schans is ruimte voor ongeveer 300 woningen. Er worden duurzame grondgebonden woningen en appartementen in diverse prijsklassen en categorieën gebouwd, in zowel de koop- als de huursector. Ook komen er vrije kavels beschikbaar voor zelfbouwers. De thema’s water, groen en ruimte komen terug bij de invulling van de nieuwe wijk.

Achter de Schans wordt een woonwijk voor iedereen.

Planning fase 1: in voorbereiding
De eerste fase van Achter de Schans bestaat uit de bouw van 150 woningen. Het bestemmingsplan voor de eerste woningen is inmiddels vastgesteld en naar verwachting worden deze begin 2021 in verkoop gebracht. In de zomer van 2020 begint het voorbelasten van de grond om het uiteindelijk bouwrijp te maken. Dit gebeurt door zand te storten, wat een jaar moet blijven liggen. Bij een succesvolle verkoop kan de bouw begin 2022 starten.

Interesse? Volg het project en blijf op de hoogte van alle nieuws en ontwikkelingen. 

Goedenavond, ik ben je contactpersoon. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Stijlelement W voor op website.jpg
je contactpersoon bij Van Wanrooij Kantoor Geffen 073-5340400 E-mail je contactpersoon
Stijlelement W voor op website.jpg
je contactpersoon bij Van WanrooijKantoor Geffen

Legenda

Bezienswaardigheid
Natuurgebied
Onderwijs
Sport
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt
Ziekenhuis

Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Werkendam en omgeving?