Weebosch

Kapelledries
Fase 3

In ontwikkeling

Weebosch

Kapelledries
Fase 3

In ontwikkeling

Thuis op de Weebosch

“Op de Weebosch”, zoals men dat hier noemt, woon je vlakbij een uitgestrekt natuurgebied en relatief dicht bij de grote stad Eindhoven. In de zomer van 2022 leverde Van Wanrooij het plan Kapelledries fase 2 op. Deze fase bestaat uit 5 koopwoningen en 6 huurwoningen. Daarnaast hebben 3 kavelbouwers op een bouwkavel een eigen droomwoning gebouwd.

Dankzij de grote interesse in dit plan en inspanningen van o.a. de gemeente Bergeijk en Van Wanrooij Projectontwikkeling kunnen met trots een vervolg kunnen aankondigen: Kapelledries fase 3.

Project update
Het bestemmingsplan heeft ter inzage gelegen. Zodra het bestemmingsplan onherroepelijk is, naar verwachting in de loop van 2024, gaat de verkoop van de woningen van start.

Interesse in dit project?
Klik op 'Volg project' en je ontvangt de nieuwsbrief zodra wij een update hebben. Bekijk ook de projectpagina van de gemeente Bergeijk.

Woningaanbod
Van Wanrooij realiseert ongeveer 32 woningen met een rijke differentiatie: onder anderen starterskoopwoningen, seniorenwoningen, rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en bouwkavels.

De getoonde beelden op deze site zijn afkomstig van Kapelledries fase 2 en vergelijkbare woningtypes. Zodra er beelden gereed zijn van toepassing op Kapelledries fase 3 dan zullen we dat communiceren via de project nieuwsbrief. (klik op 'Volg project'). Zodra er meer informatie is zullen wij deze op de website plaatsen.

Thuis op de Weebosch
Weebosch is onderdeel van de gemeente Bergeijk, waar je terecht kunt voor alle dagelijkse voorzieningen. Er zijn winkels en restaurants waar je heerlijk kunt genieten van het bourgondische leven. Vaak gebruikt met streekproducten uit de Brabantse Kempen. En wil je de Brabantse Kempen ervaren? Trek dan je wandelschoenen aan want je woont letterlijk aan de rand van dit fraaie natuurgebied.

Er zijn diverse voorzieningen in de gemeente Bergeijk. Op de Weebosch vind je basisschoon Sint Gerardus en kinderdagopvang ’t Zandhupke. Voor voortgezet onderwijs kun je terecht in Eersel, Valkenswaard of Eindhoven.

Weebosch kent een hechte gemeenschap met een actief verenigingsleven. De dorpsvereniging vervult een centrale rol, samen met diverse buurtverenigingen worden regelmatig activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Het buurthuis fungeert als huiskamer voor alle Weeboschenaren. Op sportgebied kun je terecht bij voetbalvereniging RKSV De Weebosch en tennisvereniging Weebosch.

In Bergeijk vind je bijzondere bezienswaardigheden. Bijvoorbeeld de fabriek van Weverij de Ploeg, die werd ontworpen door de beroemde Gerrit Rietveld, met eromheen Landschapspark Mien Ruys.

Ook is er een leuk Fietsmuseum en Nationaal en Internationaal Museum de Sigarenmaker. Voor natuur en recreatie is hier veel te beleven. Tegen de Belgische grens aan ligt het internationale natuurgebied Plateaux-Hageven en het uitgestrekte Grenspark De Kempen.

Weebosch is bovendien goed bereikbaar vanwege haar gunstige ligging bij de A67. Die leidt je in een half uur naar de stad Eindhoven.

Planning

huidige status
In ontwikkeling
 
Verkoopvoorbereiding
 
Voorinschrijving
 
Inschrijving
 
In verkoop
 
Verkocht
 
Start bouw
huidige status
In ontwikkeling
 
Verkoopvoorbereiding
 
Voorinschrijving
 
Inschrijving
 
In verkoop
 
Verkocht
 
Start bouw

Project in beeld

De omgeving

Legenda

Wat zijn jouw woonwensen?
Geef je woonwensen door en blijf je op de hoogte van relevante nieuwbouwprojecten in de door jou aangegeven regio(’s)!
Vul je woonwensen in

Nieuws en meer

Nieuwbouw
Bouwdepot voor een nieuwbouwwoning
Nieuwbouw
Leenruimte energiezuinige woning

Contact met makelaar

Het is nog niet bekend welke makelaars betrokken zijn bij dit project. Dit project is nog in voorbereiding, en we hebben helaas niet meer informatie dan je op deze website kunt vinden. Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief via 'volg project'.

Heb je vragen over dit project?

Blijf altijd op de hoogte.

Blijf op de hoogte van (toekomstige) nieuwbouw in de regio.