Login kopers

Nieuwbouwproject 'Tussen Zool en Zeine' in Waalwijk

Het huidige bedrijventerrein op de locatie aan de Eerste Zeine in Waalwijk wordt herontwikkeld tot nieuwe woonwijk. De bedrijven Karwei en TNT zijn jaren geleden verhuisd en het terrein ligt te wachten op een nieuwe invulling. Van Wanrooij gaat op deze centrale locatie een nieuwe woonwijk ontwikkelen met 60 nieuwbouwwoningen. Het plan zal een gevarieerd aanbod gaan bieden van rij- en hoekwoningen, geschakelde woningen en twee-onder-een-kap woningen. Alle woningen bieden veel opties en uitbreidingsmogelijkheden om er helemaal jouw ideale huis van te maken. 

Gasloos
In het plan komen 40 koopwoningen. 20 vrije sector huurwoningen worden te zijner tijd aangeboden voor verhuur. Alle woningen worden gasloos uitgevoerd en zijn daarnaast heel energiezuinig en bieden veel comfort. De artist impressies en woningplattegronden van de diverse woningtypen zijn uitgewerkt. Welke woning heeft jouw voorkeur?

Brochure
Vanaf nu is het Woon!magazine beschikbaar met alle informatie over de koopwoningen! De brochure is te downloaden op deze projectwebsite.

Start verkoop
Als gevolg van onverwachte zienswijzen die zijn binnengekomen op het Ontwerp Bestemmingsplan hebben wij besloten de start verkoop iets uit te stellen. Naar verwachting kunnen we de woningen in het najaar van 2018 in verkoop brengen. Kort voor start verkoop worden de verkoopprijzen vastgesteld en gecommuniceerd. Volg het project en blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen! 

Beschikbare bouwnummers & kavelkaart

Bouwnr. Woningsoort Woningtype
01 Hoekwoningen Type A
02 Rijwoningen Type B
03 Rijwoningen Type C
04 Rijwoningen Type C
05 Rijwoningen Type C
06 Rijwoningen Type B
07 Hoekwoningen Type A
28 Tweekappers Type G
29 Tweekappers Type G
30 Hoekwoningen Type A

Goedemorgen, ik ben Joost. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Joost Hoekman makelaars van Altena.jpg
Joost Hoekman De Makelaars van Altena 0416-540225 Email Joost
Volg project Volg project
Joost Hoekman makelaars van Altena.jpg
Joost HoekmanDe Makelaars van Altena

Legenda

Natuurgebied
Onderwijs
Openbaar vervoer
Sport
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt
Woonboulevard
Ziekenhuis

Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Waalwijk en omgeving?