Login kopers

Het project: De Markies in Landgoed Driessen

Landgoed Driessen heeft de ambitie om het stedelijke en het wonen te verweven met het landschap en de natuur. Hierbij is bewust gekozen voor een combinatie van wonen en natuur.

In totaal komen tussen de noordkant van de kern Sprang en het Halve Zolenfietspad (het voormalige spoorbaantracé) ongeveer 2700 woningen. Als eerste is gestart in deelplan De Gaard waar met name sport- recreatie en educatieve voorzieningen zijn gerealiseerd en fase 1 van plandeel De Villa waar zo'n vierhonderd woningen zijn gebouwd. Hierna volgen de deelplannen 'Het Koetshuis' dat ruimte biedt aan ongeveer 350 woningen, 'De Driesser Velden Oost' met een capaciteit van ongeveer 220 woningen en tot slot plandeel De Bibliotheek (ongeveer 475 woningen).

In Landgoed Driessen ontwikkelt Staatsbosbeheer het natuurgebied in het noorden gelijktijdig met de bouw van de nieuwe woonwijk in het zuiden. Beide zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het bestaande landschap is de drager van het ontwerp van de nieuwbouwwijk. Daarom zijn groene, natte overgangsgebieden aangelegd tussen natuur en bebouwing en zijn er extra groene zones bij de aansluiting met Sprang-Capelle.

Van Wanrooij realiseert diverse woningen in plandeel Villa C in Landgoed Driessen: De Markies. Alle woningen in dit plan zijn verkocht. Heb je interesse in een woning in de regio van Tilburg? Bekijk dan hier het aanbod in de regio.

  • Fase 1: 32 woningen - verkocht, in aanbouw
  • Fase 2: 12 woningen - verkocht
  • Fase 3: 17 woningen - verkocht

 

Goedenavond, ik ben Joost. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Joost Hoekman makelaars van Altena.jpg
Joost Hoekman De Makelaars van Altena 0416-540225 Email Joost
Joost Hoekman makelaars van Altena.jpg
Joost HoekmanDe Makelaars van Altena

Legenda

Kinderdagopvang
Natuurgebied
Onderwijs
Sport
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt
Woonboulevard
Ziekenhuis

Bekijk fase 1 alvast in 360°Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Waalwijk en omgeving?