Login kopers

Wonen in stijl in nieuwbouwplan Haarzicht in Vleuten

Welkom op deze prachtige nieuwbouwlocatie ten westen van Vleuten, vlakbij het magistrale Kasteel De Haar en het pittoreske dorpje Haarzuilens. Omgeven door historie en natuur woon je in Haarzicht in stijl in een landelijke en dorpse omgeving. Maar ook met alle faciliteiten van het dorp Vleuten en de stad Utrecht in de buurt

Unieke kans
Haarzicht is een plek om zuinig op te zijn vanwege de rijke historie en de natuur. Hier wonen is een voorrecht; het is wellicht de laatste keer dat je zo’n kans krijgt in dit deel van Nederland. 

Sfeervolle en luxe woningen
Grenzend aan de landerijen worden 60 royale tweekappers, 6 luxe vrijstaande woningen en 7 riante bouwkavels aangeboden. De architecten zijn geïnspireerd door de English Cottage stijl, waardoor een sfeervolle, dorpse woonwijk ontstaat, zoals authentieke Engelse dorpjes. De woningen krijgen groene voortuinen en liggen aan korte, kromme straatjes.

Energieneutraal
Tegelijkertijd zijn de nieuwbouwwoningen van alle moderne gemakken voorzien; de woningen zijn energieneutraal (EPC=0) en beschikken over een warmtepomp (geen gasaansluiting), vloerverwarming in de hele woning en zonnepanelen. Heel duurzaam en erg comfortabel!

Bekijk de eerste schetsen ('kleimodellen') van de woningontwerpen »

Start verkoop: november 2018
Naar verwachting start in november 2018 de verkoop  (vanaf ca. € 600.000 von) van de eerste fase: 5 bouwkavels, 3 vrijstaande woningen en 32 twee-onder-een-kap woningen. Fase 2 volgt in de eerste helft van 2019.

Volg het project, dan houden we je via de projectnieuwsbrief op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen! Bekijk ook eens de veelgestelde vragen.

Goedemorgen, ik ben je contactpersoon. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

contactpersoon.jpg (1)
je contactpersoon bij Van Wanrooij Kantoor Geffen 073-5340400 Email je contactpersoon
contactpersoon.jpg (1)
je contactpersoon bij Van WanrooijKantoor Geffen

Legenda

Bezienswaardigheid
Kinderdagopvang
Natuurgebied
Onderwijs
Openbaar vervoer
Sport
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt

Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Vleuten en omgeving?