Login kopers

Britt en Orans gaan samenwonen in project Brabant op z’n best

vrijdag 15 februari 2019

In deze week van de liefde vieren Britt en Orans dat ze - nu ze 5 jaar bij elkaar zijn - gaan samenwonen! Zij hebben deze week getekend voor hun nieuwe huis in nieuwbouwproject Brabant op z’n best in Veghel. Als allereerste kopers in het project hebben zij ervoor gekozen dat dit de plek wordt waar zij een mooi leven samen gaan opbouwen. Britt: “De diversiteit aan architectuur in combinatie met het omliggende landschap vinden wij heel aantrekkelijk.”

Waarom nieuwbouw?
Orans (27) uit Veghel en Britt (24) uit Ophemert wonen nu nog thuis. In hun zoektocht naar een gezamenlijk huis verkozen zij al snel nieuwbouw boven een bestaand huis. Orans:” Een nieuwbouwwoning verzekert ons van kwaliteit en energiezuinigheid. Ook kunnen we het interieur naar eigen smaak invullen. Een leuke bijkomstigheid bij nieuwbouw is dat we de bouw van onze woning vanaf het begin kunnen volgen.”

Waarom Brabant op z’n best?
Britt: ”We volgden de nieuwbouwprojecten in Veghel al een tijdje en Brabant op z’n best in Veghel trok het meeste onze aandacht. Het is een mooi, groen gebied tussen Veghel en Erp met een goede aansluiting op de hoofdwegen. Wat wij zo mooi vinden aan dit project is de diversiteit in architectuur. De woningen komen in alle soorten, maten en vormen. Dit in combinatie met het landschap maakt dit project uniek.”

Waarom dit huis?
Orans en Britt hebben gekozen voor bouwnummer 71, een ruime tussenwoning type K met diepe tuin. Orans: “De woning die wij hebben gekozen heeft een erker in de voorgevel wat toch net dat extra geeft. Dit sprak ons erg aan, ook omdat de keuken hierdoor wat groter is. Daarbij zijn er vele optiemogelijkheden om de woning naar onze smaak in te richten. Wij willen bijvoorbeeld graag een aanbouw met openslaande deuren realiseren.” Britt: “We verheugen ons erop om de woning straks te gaan inrichten. ik hou van een landelijke en warme/moderne inrichting. Orans vindt vooral de technische snufjes interessant, zoals de technische installaties en apparaten die de woning verduurzamen. We kunnen allebei niet wachten totdat de bouw gaat beginnen!”

Word jij de nieuwe buurman/vrouw van dit vrolijke stel? Bekijk het nog beschikbare woningaanbod »

  • eerste kopers.jpg
  • kaart ligging_02.jpg
  • Kavelkaart02.jpg
  • AI_05.jpg
  • VO14.jpg
Brabant op z'n Best
< Terug naar project
AI_I_H.jpg
Raadhage_Wendy Kappen.jpg
Wendy KappenRaadhage Makelaardij