Service

Nieuwbouwplan Brabant op z'n best, net buiten Veghel

Aan de rand van Veghel verrijst een woongebied dat in alle opzichten compleet nieuw is. Nieuwe huizen, nieuwe mogelijkheden, een nieuw concept. De huizen worden hier gebouwd in clusters, minidorpjes in het groen. Net als vroeger de Brabantse gehuchten. Er komen kleine en wat grotere buurtschappen, met elk een eigen identiteit. Allemaal liggen ze vrij in het landschap en midden in het groen. 

8 minuten fietsen naar het centrum
De locatie ligt aan de zuidoostkant van Veghel, met Eindhoven, Helmond, Oss en Den Bosch goed bereikbaar. Je woont hier landelijk in een prachtige groene omgeving. En toch vlakbij het centrum met alle voorzieningen en gezellige terrasjes. Het winkelcentrum in Veghel Zuid ligt op 5 minuten fietsen. Brabant op z'n best!

Fase 1 t/m 3 zijn verkocht, opgeleverd of (binnenkort) in aanbouw!

Fase 4: in voorbereiding
Naar verwachting start de verkoop van 30 gevarieerde woningen in deze fase in het eerste kwartaal van 2022. Bekijk alvast de eerste beelden op de website!

Fase 1B: in voorbereiding
Kort na de verkoop van fase 4 start de verkoop van 4 levensloopbestendige rijwoningen in fase 1B. Een eerste impressie van deze woningen vind je ook op deze website.

Alle beschikbare informatie vind je op deze website. Zodra er meer bekend is over het woningaanbod, de (indicatieve) prijzen en de start verkoop vermelden we dit op de website en sturen we een nieuwsbrief.
Volg het project en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Goedemorgen, ik ben Wendy. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Raadhage_Wendy Kappen.jpg
Wendy KappenRaadhage Makelaardij

Legenda

Onderwijs
Sport
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt