Login kopers

Nieuwbouwproject Sluisstraat in Veghel

Het binnenstedelijke nieuwbouwproject Sluisstraat ligt op loopafstand van het centrum van Veghel. Na 20 jaar is de herontwikkeling van het bouwplan De Campanula op de hoek van de Sluisstraat en de Vondelstraat rond. Het plan biedt woningen voor starters, doorstromers en gezinnen. Diverse winkels en ook de culturele locatie CHV Noordkade met o.a. de foodmarkt, de proeffabriek en een bioscoop ligt in de buurt.

Parkeerplaatsen
Er zijn 18 woningen waarbij in de koopsom een parkeerplaats op het binnenhof is inbegrepen. Dit zijn woningen met de volgende bouwnummers: 10 t/m 12, 14 t/m 18, 20 t/m 25 en 28 t/m 31.

Bezichtig de woningen alvast virtueel
Wil je nu alvast ervaren hoe de woning er van binnen uit komt te zien? Download de gratis app en bekijk de woning inclusief opties in 3D en virtual reality! Alle woningen bieden tal van opties en uitbreidingen, zo creëer je helemaal jouw ideale woning.

Start bouw in zicht!
Er zijn nog enkele woningen te koop: Pak je kans! De voorbereidingen, zoals het slopen van de klokkentoren op het terrein en het bouwrijp maken van het gebied, gaan medio oktober starten. Daarna wordt er gestart met de infrastructuur in en rondom het plan, waarna naar verwachting in december de bouw van de woningen kan plaatsvinden. Geef je interesse door aan de makelaar.

Heb je belangstelling voor de woningen? Volg het project en we houden je op de hoogte van alle nieuws en ontwikkelingen!

Prijzen vanaf € 362.500 v.o.n.

Beschikbare bouwnummers & kavelkaart

Bouwnr. Woningsoort Woningtype Woonopp. Inhoud Perceel opp. Prijs (v.o.n.) Beschikbaarheid
8 Tweekappers type D 160 m2 691 m3 230 m2 € 362.500 Beschikbaar

Goedemorgen, ik ben Bram. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Bernheze, Bram Olijslagers.jpg
Bram Olijslagers Bernheze Makelaars 0413-243818 Email Bram
Volg project Volg project
Bernheze, Bram Olijslagers.jpg
Bram OlijslagersBernheze Makelaars

Legenda

Natuurgebied
Onderwijs
Sport
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt