Login kopers

Nieuwbouwproject Sluisstraat in Veghel

Het binnenstedelijke nieuwbouwproject Sluisstraat ligt op loopafstand van het centrum van Veghel. Na 20 jaar is de herontwikkeling van het bouwplan De Campanula op de hoek van de Sluisstraat en de Vondelstraat rond. Het plan biedt woningen voor starters, doorstromers en gezinnen. Diverse winkels en ook de culturele locatie CHV Noordkade met o.a. de foodmarkt, de proeffabriek en een bioscoop ligt in de buurt.

Parkeerplaatsen
Er zijn 18 woningen waarbij in de koopsom een parkeerplaats op het binnenhof is inbegrepen. Dit zijn woningen met de volgende bouwnummers: 10 t/m 12, 14 t/m 18, 20 t/m 25 en 28 t/m 31.

Bezichtig de woningen alvast virtueel
Wil je nu alvast ervaren hoe de woning er van binnen uit komt te zien? Download de gratis app en bekijk de woning inclusief opties in 3D en virtual reality! Alle woningen bieden tal van opties en uitbreidingen, zo creëer je helemaal jouw ideale woning.

Start bouw in zicht!
Er zijn nog enkele woningen te koop: Pak je kans! De omgevingsvergunning is aangevraagd. Zonder bezwaren kunnen de voorbereidingen voor de bouw snel starten. Geef je interesse door aan de makelaar.

Heb je belangstelling voor de woningen? Volg het project en we houden je op de hoogte van alle nieuws en ontwikkelingen!

Prijzen vanaf € 279.000 v.o.n.

Beschikbare bouwnummers & kavelkaart

Bouwnr. Woningsoort Woningtype Woonopp. Inhoud Perceel opp. Prijs (v.o.n.) Beschikbaarheid
20 Rij- en hoekwoningen type A-G 113 m2 436 m3 167 m2 € 279.000 Beschikbaar

Goedemorgen, ik ben Rob. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

rob_zwartjes_dragt.jpg
Rob Zwartjes Dragt Makelaars 0413-363850 Email Rob
Volg project Volg project
rob_zwartjes_dragt.jpg
Rob ZwartjesDragt Makelaars

Legenda

Natuurgebied
Onderwijs
Sport
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt