Login kopers

Nieuwbouwproject Sluisstraat in Veghel

Het binnenstedelijke nieuwbouwproject Sluisstraat ligt op loopafstand van het centrum van Veghel. Na 20 jaar is de herontwikkeling van het bouwplan De Campanula op de hoek van de Sluisstraat en de Vondelstraat rond. Het plan biedt woningen voor starters, doorstromers en gezinnen. Diverse winkels en ook de culturele locatie CHV Noordkade met o.a. de foodmarkt, de proeffabriek en een bioscoop ligt in de buurt.

Parkeerplaatsen
Er zijn 18 woningen waarbij in de koopsom een parkeerplaats op het binnenhof is inbegrepen. Dit zijn woningen met de volgende bouwnummers: 10 t/m 12, 14 t/m 18, 20 t/m 25 en 28 t/m 31.

Bezichtig de woningen alvast virtueel
Wil je nu alvast ervaren hoe de woning er van binnen uit komt te zien? Download de gratis app en bekijk de woning inclusief opties in 3D en virtual reality! Alle woningen bieden tal van opties en uitbreidingen, zo creëer je helemaal jouw ideale woning.

Start bouw in zicht!
De voorbereidingen voor de bouw zijn volop aan de gang, zoals het bouwrijp maken van het terrein. Daarna wordt er gestart met de infrastructuur in en rondom het plan, waarna naar verwachting in december de bouw van de woningen kan plaatsvinden. 

100% verkocht!
Alle woningen in plan Sluisstraat zijn verkocht. Interesse in een woning in de omgeving van Veghel? Neem een kijkje op onze regio pagina »

Goedemiddag, ik ben Bram. Hoe kan ik je helpen?

Heb je vragen over dit project? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Bernheze, Bram Olijslagers.jpg
Bram Olijslagers Bernheze Makelaars 0413-243818 E-mail Bram
Volg project Volg project
Bernheze, Bram Olijslagers.jpg
Bram OlijslagersBernheze Makelaars

Legenda

Natuurgebied
Onderwijs
Sport
Uitvalswegen
Winkelcentrum/supermarkt